Jumlah Paparan Halaman

19 Januari 2016

Logitech CREATE Backlit Keyboard Casing Dengan Penyambung Pintar

Posted by   on

Hari ini Logitech melancarkan aksesori pertama direka dengan kerjasama Apple untuk sempurna melengkapi estetika dan ciri-ciri Pro ™ iPad baru dan iPad Mini. Logitech CREATE Backlit Keyboard Casing dengan Penyambung Pintar dan Logitech Focus fleksibel Casing untuk iPad Mini 4. Logitech CREATE yang pertama di pasaran untuk memanfaatkan pengguna Apple yang baru dengan penyambung pintar ™, menghapuskan keperluan untuk kuasa, menyambung.


Membuat lebih mungkin. "IPad Pro ditambah pula dengan iOS 9 membuka cara baru untuk mewujudkan, bekerja dan bermain di tablet," kata KP Sim, Pengurus Logitech Malaysia, Filipina dan Brunei. "Dengan ini, kami bekerja rapat dengan Apple untuk mereka bentuk Logitech CREATE dan Logitech Focus untuk melepaskan lebih kemungkinan. Ini telah menyebabkan dua kes berfungsi lagi indah, dan yang terbaik keyboard iPad yang pernah kami buat. Dari keserasian dengan penyambung Smart Apple untuk warna dan kemasan papan kekunci, setiap detail telah teliti direka untuk sempurna melengkapi iPad Pro dan iPad Mini 4. "

Logitech CREATE Backlit kes keyboard dengan penyambung pintar

Logitech CREATE tawaran nipis dan ringan depan dan belakang perlindungan, dan kain premium ketat tenunan menentang lebam akibat kemalangan, calar dan tumpahan. Logitech CREATE Backlit Keyboard Kes direka untuk bekerja secara eksklusif dengan penyambung Smart baru Apple untuk komunikasi yang lancar antara iPad Pro dan papan kekunci. Melalui memanfaatkan penyambung Smart, Logitech CREATE papan kekunci secara automatik kuasa pada dan selamat menghubungkan dengan iPad Pro apabila diletakkan dalam kedudukan menaip - tidak Bluetooth® berpasangan diperlukan. Dan kerana keyboard dikuasakan oleh iPad Pro, anda tidak perlu untuk berfikir tentang pengisian keyboard anda lagi.


Logitech CREATE Backlit Keyboard Kes dibina untuk produktiviti. Papan kekunci mempunyai bersaiz penuh 19 kunci mm, backlighting laras dan susun atur yang intuitif, membantu anda mengambil kesempatan penuh daripada ruang kerja yang luas Pro iPad dan baru iOS® 9 ciri-ciri. Kekunci pintasan iOS juga meletakkan kuasa aplikasi kegemaran anda di hujung jari anda - anda boleh mengaktifkan carian dan media kawalan tanpa perlu meninggalkan keyboard. Kes itu menyediakan dua sudut tontonan, jadi anda boleh membuat sebahagian besar skrin Pro iPad, cantik sama ada anda menghantar kemas kini, menonton video, atau menggunakan Apple Pensil untuk mengambil nota. Logitech CREATE Backlit Keyboard Kes disediakan untuk harga runcit yang dicadangkan sebanyak RM 699 termasuk GST.

Logitech Focus perlindungan fleksibel untuk iPad Mini 4

Logitech Focus  perlindungan fleksibel iPad mini anda ke komputer riba - terima kasih kepada terbina dalam Bluetooth® keyboard dengan baik jarak kunci dan iOS jalan pintas - dan kes perlindungan memegang iPad pada mana-mana sudut tontonan, dalam julat 50 darjah . Logitech Focus fleksibel perlindungan untuk iPad Mini 4 boleh didapati dengan harga runcit yang dicadangkan sebanyak RM 199 termasuk GST.


Tiada ulasan:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter