Jumlah Paparan Halaman

16 Februari 2017

Shopee Lancar Mobile Madness Campaign Untuk Pembelian Bulan Februari

Posted by   on

Shopee, pasaran mudah alih pertama yang terkemuka dengan 25 juta pemasangan di seluruh Asia Tenggara dan Taiwan akan melancarkan Mobile Madness Campaign di Malaysia sepanjang bulan Februari, yang menawarkan tawaran telefon mudah alih yang terbaik yang akan memacu pencinta berteknologi menjadi kegilaan membeli-belah.


Sehingga Februari 2017, Shopee Malaysia telah mencatatkan lebih daripada 2 juta pemasangan ketika sedang diiktiraf sebagai satu-satunya platform yang menyediakan kedua-dua Penghantaran percuma dan Zero (0) Komisen untuk kedua-dua pengguna dan peniaga. Dengan berbuat demikian, Shopee mampu lulus pada semua penjimatan kos daripada peniaga terus kepada pengguna akhir, memastikan bahawa ia mengekalkan harga terendah di seluruh negara untuk semua tawaran telefon mudah alih.

"Memandangkan berbeza kami kelebihan harga, kategori telefon mudah alih kami adalah salah satu kategori yang paling pesat berkembang di Shopee. Melangkah ke hadapan, kita mahu meletakkan Shopee sebagai pergi ke platform di minda rakyat Malaysia apabila ia datang untuk membeli telefon mudah alih mereka seterusnya. Sepanjang kempen, Shopee akan bekerjasama dengan jenama terkenal seperti Samsung, OPPO, Xiaomi, Huawei, ASUS, Honor dan Lenovo untuk untuk menawarkan tawaran yang terbaik untuk pengguna kami. Dengan Shopee, pengguna boleh memastikan bahawa mereka mendapat telefon mereka untuk harga terendah di seluruh negara," kata Pengarah Urusan Serantau, Ian Ho dinyatakan.

Pengarah Urusan Serantau, Ian Ho

Kemuncak kempen, '8 Days of Mobile Madness' akan berlangsung dari 21-28 Februari, menampilkan jenama telefon mudah alih yang paling popular dimana anda boleh membeli dari serendah RM150! Setiap hari, Shopee melancarkan promosi yang berbeza untuk membawa keluaran yang terbaik tawaran telefon mudah alih pada anda semua. Sentiasa semak Shopee App anda untuk mengetahui model telefon bimbit dan aksesori untuk direbut bagi memenuhi keperluan mudah alih 2017 anda.


Untuk memulakan momentum, pengguna boleh menyertai peraduan 'Show Your Crack' 9-24 Februari 2017. Pengguna tegar mudah alih boleh snap gambar skrin telefon retak dan muat naik ke dalam Facebook & Instagram untuk memenangi satu jenama baru telefon Huawei P9. Setiap penyertaan akan diberi ganjaran dengan baucar RM50 sah untuk digunakan untuk pembelian telefon bimbit mereka yang seterusnya.


Selebriti terkenal / berpengaruh seperti Anzalna Nasir, Kamal Adli, Faiz Dickie dan Ucop adalah di antara mereka yang akan menyertai dalam keseronokan Shopee Mobile Madness. Simpan berkaitan dengan ikon anda untuk mengetahui lebih lanjut! Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web www.shopee.com.my dan melaliu Shopee App  boleh dimuat turun secara PERCUMA di App Store dan Google Play.


Tiada ulasan:
Write ulasan

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter