Jumlah Paparan Halaman

1 Jun 2017

Groundbreaking C SEED 125 – Penyelesaian Ultimate Outdoor Sound

Posted by   on

Tidak lama selepas memenangi anugerah reka bentuk Red Dot berprestij untuk world's terbesar luar TV LED, C SEED dibentangkan pada usaha Groundbreaking seterusnya: berkualiti mentakrifkan dalam sistem bunyi luar mewah.


Sekarang SEED C 125 memasuki pasaran dengan kecanggihan teknikal dan visual tanpa kompromi yang sama yang telah memperoleh C SEED 201 luar TV status ikonik. C SEED 125 orang keluar daripada tanah pada sentuhan butang. Visual, mereka melengkapkan ikonik Porsche Design gaya arca C SEED 201's itu. Akustik, mereka mewakili perkataan akhir baharu dalam terbuka kecemerlangan bunyi udara. Untuk pengalaman bunyi untuk dipadankan dengan reka bentuk yang benar-benar pecah tanah, C SEED telah bekerjasama dengan L-Acoustics, tuan tak perlu dari kejuruteraan speaker luar.


C SEED 125 adalah sistem penceramah pasif untuk pilihan konfigurasi yang terdiri daripada 2.0 kepada 9.1 stereo surround. Nama system's merujuk kepada 125 desibel tekanan bunyi puncak, yang akan memeras had apa yang munasabah, dan pasti akan mencukupi untuk melayan walaupun serius berpesta orang banyak kapasiti.

Tetapi walaupun pada jumlah yang sangat konservatif, sistem C SEED 125 menyediakan unjuran bunyi yang hebat pada sudut yang cukup luas untuk menampung teres yang besar dan taman-taman. teknologi sepaksi L-Acoustics mengeluarkan semula julat frekuensi keseluruhan dengan kecemerlangan menakjubkan, dengan setia memberikan nuansa terbaik daripada solo violin, tekstur yang kaya dengan runut bunyi filem yang hebat atau gitar riff menjerit.


Berkuatkuasa serta-merta, C SEED 125 sistem ini boleh didapati di peruncit premium terpilih di seluruh dunia. C SEED menggalakkan orang-orang yang berada dalam pasaran untuk hiburan luar mewah serius untuk beralih kepada www.cseed.tv untuk maklumat yang mendalam dan senarai rakan kongsi runcit yang dibenarkan.


Tiada ulasan:
Write ulasan

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter