Jumlah Paparan Halaman

17 Ogos 2017

HK Express Melaksanakan Perisian Coruson dari Syarikat Ideagen

Posted by   on

Syarikat tambang rendah Hong Kong, HK Express, berinteraksi dengan Ideagen untuk meningkatkan keselamatan, keselamatan dan pengurusan kualiti, menjadi syarikat penerbangan pertama di Asia Utara untuk mengadopsi Ideagen Coruson - penyelesaian perisian cloud terkemuka industri.


Sejak penukarannya menjadi syarikat penerbangan tambang rendah pada tahun 2013, HK Express telah berkembang pesat menggandakan armada, rangkaian dan kakitangannya kepada 19 pesawat, 27 destinasi dan lebih 800 pekerja.

Roger Lee, Pengarah, Kualiti, Keselamatan dan Keselamatan HK Express, berkata: "Keutamaan kami adalah untuk menyampaikan semua tetamu kami ke destinasi mereka dengan selamat, kerana kami meneruskan perjalanan pertumbuhan kami yang menarik. Kami komited terhadap peningkatan sistem pengurusan Keselamatan, Kualiti dan Sekuriti yang berterusan di semua peringkat organisasi. Kami teruja untuk mengumumkan bahawa Coruson akan diterima pakai untuk pengurusan proaktif keselamatan, kualiti dan prestasi keselamatan bagi kedua-dua operasi harian dan perancangan pertumbuhan. "

Spencer Mallett, Pengurus, Sistem Pengurusan Keselamatan, menambah: "Sama seperti syarikat tambang rendah lain di dunia, kecekapan operasi adalah penting kepada HK Express. Coruson akan memberikan kami kecekapan dalam operasi keselamatan dan kualiti kami, menghapuskan keperluan proses dan prosedur kertas fizikal dan pengurusan manual yang seterusnya.

"Coruson akan menjadi sistem interaktif kami yang akan membantu mendorong pemilikan dan tanggungjawab proses dari jabatan Kualiti, Keselamatan & Keselamatan. Kami percaya perisian ini akan mencetuskan perubahan budaya merentasi perniagaan apabila ia berkaitan dengan keselamatan dan pengurusan kualiti. "

Steven Cespedes, Ketua Penerbangan Penerbangan, berkata: "Kami sangat gembira untuk memperoleh kontrak ini dengan HK Express, sebuah syarikat penerbangan yang berkembang pesat, bercita-cita tinggi, menarik dan inovatif di arena penerbangan Asia.

"Bekerjasama dengan HK Express adalah contoh lagi mengenai kualiti dan kekuatan perisian Coruson kami dalam sektor penerbangan global. Kami telah melihat momentum yang hebat dalam pengambilan perisian Coruson dalam sektor ini dan ia adalah kredit yang besar kepada bakat dan Visi pasukan pembangunan kami yang kami terus memberikan kelebihan utama ini, terbaik baka, penyelesaian SMS moden dan sosial.

"Ia tidak mengatakan bahawa kami sangat teruja untuk bekerja dengan HK Express dan berharap hubungan kerja yang panjang dan bermanfaat dengan mereka."

HK Express adalah syarikat penerbangan berdaftar Audit Keselamatan Operasi IATA (IOSA) dan dengan itu mematuhi piawaian IOSA. HK Express komited untuk memberikan keselamatan operasi kepada tetamu dan krewnya.

Ideagen adalah peneraju pasaran dan inovator dalam keselamatan penerbangan, kualiti, risiko dan pengurusan prestasi. Syarikat ini kini mempunyai lebih daripada 300 pelanggan penerbangan di seluruh dunia, termasuk Emirates, International Airlines Group, Ryanair, Thomas Cook, Flybe dan KLM.Tiada ulasan:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter