Jumlah Paparan Halaman

27 Oktober 2017

11street's Shocking? Pelancaran Kempen YES! Kembali

Posted by   on

Syarikat penjualan dalam talian no. 2 di Malaysia, 11street akan melancarkan Jualan Tahunan Akhir tahun bertema 'Shocking? YES! yang menetapkan untuk memperkaya pengalaman pengguna, sempena beberapa kerjasama global utama yang akan diumumkan pada sidang akhbar. Membeli-belah dalam talian adalah sinonim dengan tawaran terbaik, dan kali ini, 11street akan menawarkan acara kejutan terbesar dengan janji Jaminan Harga Terendah. 
11street juga teruja memperkenalkan kesibukan tawaran tambahan daripada lebih 500,000 penjual tempatan dan jenama popular untuk menambah pelbagai dengan penghantaran percuma. Butiran mengenai kempen yang menarik ini adalah seperti berikut:  

Tarikh: 23 Oktober 2017 
Masa: 10:00 pagi hingga 12: 00 tghari 
Tempat: Aloft KL Sentral (Grand Ballroom, Level 2) 
              Jalan Stesen Sentral 5, Kuala Lumpur Sentral, 
              50470 KL (Waze: Aloft KL) 

Pada majlis itu, 11street juga akan kemas kini berikut:• Pengumuman eksklusif mengenai strategi perniagaan perusahaan dan arahan 11street Malaysia• Strategi perniagaan 11street Malaysia dalam beberapa bulan akan datang dan strategi untuk 2018• Menyerlahkan senarai perkongsian dengan jenama global terkemuka dari China, Jepun dan Korea 

Mengawal 'Shocking? Kempen YES! 'Ialah Hoseok Kim, Ketua Pegawai Eksekutif 11street, bersama-sama dengan wakil dari perusahaan global dari China, Jepun dan Korea. 

Turut hadir untuk menyaksikan dan menyokong acara penting ini adalah Presiden Dewan Perniagaan dan Industri Cina Bersekutu (ACCCIM) Tan Sri Datuk Ter Leong Yap, Pengarah Urusan Pertubuhan Perdagangan Luar Jepun (JETRO) Kuala Lumpur Encik Akira Kajita dan Pengarah Agensi Promosi Perdagangan Pelaburan Korea (KOTRA) Encik Yeon Sung Whan.Tiada ulasan:
Write ulasan

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter