Jumlah Paparan Halaman

17 November 2017

Apa Nak Makan Hari Ni? UberEATS Melancarkan Dua Ciri Baru

Posted by   on

Apa nak makan hari ni?. Selalu menjadi keputusan yang sukar, walaupun anda mempunyai kemudahan penyediaan makanan dengan hanya dihujung jari. Malah, dengan lebih daripada 80,000 restoran di UberEATS di hampir 200 bandar di seluruh dunia, menjadikan pilihan itu lebih sukar lagi. Itulah sebabnya UberEATS memberi tumpuan kepada bahan yang betul untuk membantu anda mencari apa yang anda rasa. Inilah resepi untuk mengimbangi pilihan makanan hebat dengan mudah. 


Langkah 1: Campurkan pemilihan dengan maklum balas yang berkualiti 


Apabila anda membuka aplikasi UberEATS, anda melihat restoran berdekatan yang dikumpulkan oleh beberapa ciri (waktu penghantaran, masakan, dll), tetapi selepas penarafan semuanya dari perjalanan anda ke pengalaman makanan anda, kami telah mendengar masa dan masa lagi bahawa cadangan dari orang lain perkara ketika memutuskan apa untuk makan malam.

Itulah sebabnya bermula hari ini, kami menunjukkan penarafan komuniti UberEATS terkini kepada anda. Penilaian berkongsi adalah win-win, kerana restoran boleh menggunakan maklum balas masa nyata ini, termasuk ulasan terperinci pada papan pemuka Restoran Pengurus mereka untuk mengembangkan perniagaan mereka. 


Langkah 2: Cadangan menu peribadi yang disediakan untuk setiap restoran 


Pemperibadian adalah satu lagi perkara penting untuk keputusan makan malam yang dimaklumkan. Itulah sebabnya kami sudah mempunyai suapan khusus untuk memastikan anda melihat restoran yang sesuai dengan citarasa anda yang kedua anda membuka aplikasinya. Tetapi mempunyai satu set restoran yang disyorkan hanya akan membawa anda ke sana-anda mahu makanan Itali, tetapi pasta atau pizza untuk makan malam? 

Bermula hari ini, kami akan mendalami idea ini, dengan setiap restoran memaparkan cadangan hidangan yang disesuaikan dengan citarasa anda, berdasarkan cara anda menggunakan aplikasinya. Restoran teruja dengan peningkatan ini, juga sebagai menu yang boleh dinamik menyesuaikan rasa pelanggan yang berbeza-beza dan mengelakkan diri daripada dibanjiri oleh menu yang panjang. Ia adalah perlawanan yang dibuat dalam kemudahan dan keistimewaan kulinari. 


Langkah 3: Lipat dalam kegemaran anda 


Semasa kami menggabungkan penarafan komuniti dan cadangan peribadi untuk membantu anda mencari apa yang anda inginkan, sentuhan terakhir yang kritikal berasal dari anda. Ia harus mudah untuk mencari pilihan go-to anda dan mencari apa yang telah anda temukan adalah kegemaran anda. Mulai sekarang, apabila anda "kegemaran" sebuah restoran, ia akan kekal di bahagian atas suapan anda. 

UberEATS meletakkan beribu-ribu pilihan restoran di hujung jari anda. Jadi sama ada anda berminat tentang pasta, afikionado roti bakar alpukat atau bonkers tentang burritos, aplikasi UberEATS kini dibina lebih baik dari sebelumnya untuk membantu anda mencari lebih banyak makanan yang anda suka hanya dengan menekan butang.Tiada ulasan:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter