Jumlah Paparan Halaman

30 November 2017

Hadiah Sempurna Dari Canon Untuk Cuti Tahun Baru

Posted by   on

Ia adalah masa yang indah tahun ini, dan sama ada terdapat jurugambar dalam hidup anda, atau anda membeli-belah untuk diri sendiri, dunia fotografi dimanjakan dengan pilihan yang luar biasa. Di Canon, mereka membantu para pelanggan merakam detik-detik indah yang penting dan memelihara kenangan dengan orang tersayang yang kekal selama-lamanya. Sempena cuti akhir tahun, mereka telah memilih sebahagian daripada penjual terbaik untuk pertimbangan hadiah anda. Secara keseluruhannya, ada sesuatu yang menarik dari Canon untuk semua kemahiran dan keingintahuan.

Bagi Peminat


Lens: Canon EF24-70mm f / 2.8L II USM
RRP: RM9,399

Jika anda telah menghabiskan sedikit masa dengan pro, anda sudah tahu bahawa gear fotografi mereka melebihi purata. Setiap keperluan profesional mempunyai 24-70mm dalam senjata mereka. EF24-70mm f / 2.8L II USM adalah zum sempurna untuk melengkapi DSLRs bingkai penuh. Peningkatan ini dari versi f / 4 lensa memberikan lampu tambahan yang terang, dan disebut-sebut sebagai kanta zoom matlamat tujuan am yang bersesuaian penuh dengan fungsi mainan Canon. Bayi ini membawa ia yang terbaik dari perspektif kualiti imej dan dari perspektif kelajuan AF.

Printer All-in-One: Canon PIXMA TS9170
RRP: RM1,037


Apakah gambar yang bagus tanpa pencetak yang sama hebat untuk mewakili warna dengan tepat? PIXMA TS9170 meletakkan tumpuannya pada percetakan foto berkualiti tinggi, dengan mekanisme cetak yang menggunakan sistem 6-dakwat dengan dakwat Photo Blue baru untuk percetakan foto berkualiti tinggi, memberikan anda warna-warna tajam, berani dan halus, nada kulit yang menarik dalam fotografi potret .

Untuk Wanderlust


Kamera tanpa cermin: Canon EOS M100 w / EF-M15-45 IS lensa STM
Pilihan Warna: Hitam, Kelabu, Putih RRP: RM2,499
Promo: Pek Bateri Tambahan + 16GB Kad SD + Beg Kamera + Jaket Muka
(bernilai sehingga RM726)

Fotografi dan perjalanan akan sentiasa saling berkaitan. Apabila meneroka tempat baru, di mana sahaja di dunia, EOS M100 yang baru membolehkan pengalaman itu ditangkap dalam kualiti yang tinggi. Sensor CMOS 24.2MP memberikan imej DSLR yang berkualiti tinggi, sementara faktor bentuknya yang kecil menjadikannya sahabat perjalanan yang sempurna. Untuk mengatasinya, EOS M100 dilengkapi dengan Wi-Fi, membolehkan gambar perjalanan yang luar biasa untuk dikongsi di media sosial.

Pencetak Photo: Canon SELPHY CP1300
Pilihan Warna: Hitam, Putih, Merah Jambu
RRP: RM599

Tidak ada cara yang lebih baik untuk mengenang kembali kenangan perjalanan anda daripada kertas fizikal yang sebenarnya. SELPHY CP1300 yang baru dinaik taraf adalah pencetak foto kompak yang menghasilkan gambar fizikal yang menakjubkan. Dengan Wi-Fi, sangat mudah untuk memulakan mencetak kenangan perjalanan untuk dimasukkan ke dalam fotobook atau digunakan untuk menghiasi dinding.

Untuk Pelajar Kolej


Kamera DSLR: Canon EOS 200D w / EF-S18-55 IS lensa STM
Pilihan Warna: Black Classic, Trendy White, Silver canggih
RRP: RM2,999


Sebagai seorang pelajar kolej, keperluan untuk kamera berkualiti baik sering terbang di bawah radar. Terdapat banyak kes di mana DSLR akan berguna - meliputi acara kolej, kelas kewartawanan, atau bahkan membuat sedikit wang sampingan dengan pertunjukan fotografi berbayar. EOS 200D adalah tambahan terbaru kepada keluarga Canon EOS DSLR. Reka bentuk padat menjadikannya kamera DSPS-APS-C terkecil dengan skrin Vari-sudut di dunia. Pada hanya RM2,999, ia adalah pilihan yang berkualiti tinggi pada nilai yang mengagumkan.

Pencetak pelbagai fungsi: Canon PIXMA E3170
RRP: RM370


Sebagai pelajar yang bekerja dalam tugasan dan kertas, mempunyai pencetak anda sendiri adalah aset yang hebat. Menggunakan kartrij dakwat murah dan mesra alam dari serendah RM30, PIXMA E3170 adalah sesuai untuk pelajar, yang sentiasa mencari kebolehpercayaan dan nilai untuk wang mereka.

Untuk Pencinta Selfie


Digital Compact Camera: Canon PowerShot G7X Mark II
RRP: RM2,409


PowerShot G7X Mark II boleh menjadi kamera kompak, tetapi kamera kompak yang dibungkus agak tebal. Ia adalah 180ยบ flip-up monitor LCD yang membuat selfies mudah dan keupayaan untuk merakam video dalam 1080p Full HD menjadikannya vlogging kamera yang sempurna. Bahagian yang terbaik adalah 'saiznya - cukup kecil untuk tergelincir ke dalam saku atau beg tangan.

Pencetak Photo: Canon SELPHY CP1300
Pilihan Warna: Hitam, Putih, Merah Jambu
RRP: RM599

The SELPHY CP1300 adalah pencetak parti yang sempurna. Ia juga dapat diputuskan dari sumber kuasa dan masih mencetak sehingga 54 foto, menjadikannya pencetak foto mudah alih muktamad. Keupayaan Wi-Fi membolehkan anda mencetak selfies anda serta-merta selepas mengambilnya.

Untuk The Hobbyist


Kamera DSLR: Canon EOS 6D Mark II w / EF 24-70mm f / 4L IS USM
RRP: RM11,999
Promo: Pek Bateri Tambahan (bernilai sehingga RM389)


Ahli terakhir keluarga DSLR bingkai penuh EOS Canon juga merupakan yang paling ringan dalam talian. Sekiranya anda seorang jurugambar yang ingin membuat langkah ke bingkai penuh, tidak ada pilihan yang lebih baik. Dengan EOS 6D Mark II, anda boleh menggunakan semua kanta EF yang menakjubkan, memaksimumkan setiap potensi.

Pencetak All-in-One: Canon PIXMA TS5070
RRP: RM537


Ramai penggemar menembak gambar mereka dan menyimpannya di komputer riba mereka, atau hanya memuat naiknya ke Facebook dan Instagram. Walaupun begitu hebat, tidak ada apa pun di dunia yang berdegup memegang foto hebat yang anda tembak, di tangan anda. PIXMA TS5070 akan menghasilkan cetakan foto yang akan menjadikan anda seorang jurugambar yang lebih yakin.

Semua produk Canon yang disebutkan di atas boleh didapati di semua Canon Image Square, Kedai Rasmi Canon di Lazada (http://www.lazada.com.my/canon-official-store-), dan peniaga sah di seluruh negara. Untuk maklumat lebih lanjut, lawati www.canon.com.my, atau ikuti laman Facebook rasmi di www.fb.com/CanonMalaysia.Tiada ulasan:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter