Jumlah Paparan Halaman

20 November 2017

Philips Multigroom Series 7730 Penggaya Lelaki

Posted by   on

Lelaki juga telah mengalami populariti yang sentiasa berubah dalam gaya rambut wajah selama bertahun-tahun - dari mempunyai janggut penuh untuk memakai janggut untuk menjadi rambut yang bersih . Malah gaya rambut lelaki terus berkembang, dengan kebangkitan semula gaya rambut pompadour dari 50-an membawa kembali. Orang mengatakan bahawa fesyen sentiasa dikitar semula, dan kita tidak boleh membantu tetapi bersetuju bahawa trend rambut lelaki - di kepala dan muka mereka, adalah sama. 


Pertempuran antara memilih janggut dan menjaga wajah yang bersih dicukur sering tidak mempunyai pemenang, tetapi apabila November datang, tumbuh janggut atau kumis adalah pilihan yang jelas - untuk menyokong Movember, sebuah kempen global untuk meningkatkan kesedaran mengenai kesihatan lelaki. Berkembang janggut atau kumis dan menyimpannya selama sebulan adalah tanda solidariti yang menyatukan manusia di seluruh dunia.

Walau bagaimanapun, bagi lelaki yang bergaya, memastikan 'mo' kelihatan rapi dan tidak lasak adalah satu kemestian. Walaupun mereka tukang gunting adalah ahli yang membantu mereka gaya rambut mereka, termasuk rambut muka, untuk mencapai rupa yang paling baik mencerminkan keperibadian mereka, kebanyakan lelaki juga mahu meniru rupa yang sama di rumah. Dengan inovasi Philips, ia lebih mudah berbanding sebelum ini! 

Ketepatan styling ultimate untuk wajah, rambut dan badan dengan Series Multigroom 7730

Siri Multilayer Philips 7730 dilengkapi dengan teknologi DualCut dan termasuk dua bilah lebih banyak untuk penjagaan ketepatan. Bilah-bilah direka untuk menajamkan diri apabila menyikat antara satu sama lain, menghasilkan pemotongan yang konsisten dan tajam setiap kali ia digunakan. Kebanyakan alat pencukur atau pencukur perlu mengganti kelebihannya kerana kelemahan dari masa ke masa, tetapi teknologi Philips 'DualCut menghapuskan keperluan untuk ini, mengakibatkan bilah yang tajam sebagai jenama baru walaupun selepas lima tahun digunakan. 


Perapi premium semua-dalam-satu ini dilengkapi dengan 16 alat yang berbeza, termasuk sembilan sikat untuk memangkas rambut di muka, kepala dan badan. Ia juga termasuk trimmer logam tanpa sikat untuk mendapatkan garis-garis tajam, tajam di sekitar janggut, leher dan garis rambut. Sistem pelindung kulit yang unik membolehkan pencukur rapat atau pemangkasan rambut badan sehingga 0.5mm walaupun di kawasan yang paling sensitif. 

Lelaki dengan rambut tebal akan senang mengetahui bahawa Philips Multigroom Series 7730 dapat membantu mereka mencapai manfaat yang sama kerana sesuai untuk rambut tebal.

Tahan air untuk penggunaan pancuran mandian dan mudah dibilas

Terlalu ditekan untuk masa mencukur di hadapan cermin? Philips telah mengurusnya dengan menjadikan Philips Multigroom Series 7730 selamat mandi. Anda boleh mencukur di bilik mandi tanpa perlu risau jika peranti masih berfungsi apabila basah. Ia juga direka untuk dibersihkan dengan mudah di bawah air yang mengalir sebelum anda mengasingkannya untuk kering dengan sendirinya.

Masa berjalan 120 minit

Kecewa dengan pencukur elektrik dan penyapu yang kehabisan daya bateri dengan cepat? Tidak dengan alat ini. Siri Bergaya Philips 7730 mempunyai jangka hayat bateri lama yang anda kehendaki. Dikuasakan oleh bateri lithium-ion berprestasi tinggi, peranti ini boleh beroperasi sehingga dua jam pada satu cas penuh. Dengan kebolehpercayaan semacam ini, anda boleh yakin bahawa Philips Multigroom Series 7730 sentiasa bersedia untuk mencukur yang cepat dan bersih yang anda perlukan.

Tumbuhkan Mo, Simpan Bro dengan #PhilipsMovember

Philips Malaysia bersatu dengan rakyat Malaysia untuk menyokong pergerakan Movember yang bertujuan untuk mewujudkan perubahan positif untuk kesihatan lelaki. Tahun ini, Philips berkerjasama dengan beberapa jenama gaya hidup lelaki yang mantap untuk menyokong pergerakan dan mendorong kesedaran. Sepanjang November ini, berpeluang memenangi Siri Philips Multigroom 7730 dengan mengambil selfie dari 'mo' (janggut) atau janggut anda, atau mendapatkan 'mo' dan sh 'maya' dan berkongsi foto anda dalam pertandingan Philips Men Facebook. Peraduan ini berakhir pada 30 November 2017. Untuk mengetahui lebih lanjut, lawati laman Facebook Philips Men. 


Di samping itu, Philips Malaysia bekerjasama dengan tukang gunting rambut seperti Othrs Barbers dan The Barber's Lounge untuk menawarkan pelanggan lelaki voucher diskaun 10% untuk membeli Philips Multigroom Series 7730 semasa Movember. Untuk mengetahui lebih lanjut, tinggal dikemas kini dengan mengikuti halaman Facebook Philips Men.

Harga dan ketersediaan

Siri Multilayer Philips 7730 tersedia untuk harga runcit yang disyorkan sebanyak RM359 di Kedai Brand Philips di Publika Shopping Gallery dan The Gardens Mid Valley, kedua-duanya di Kuala Lumpur, dan di Sutera Mall, Johor Bahru; di Kedai Pengalaman Philips di Menara Axis, Petaling Jaya dan Pulau Pinang; di kedai runcit dan pengedar runcit di seluruh negara dan dalam talian

Tiada ulasan:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter