Jumlah Paparan Halaman

12 Mac 2018

BigPay Asia's Money App Cashless

Posted by   on

BigPay baru-baru ini telah melancarkan adegan fintek di Malaysia dalam misi untuk mencabar institusi kewangan tradisional dan struktur yuran tinggi mereka. Ia mudah - BigPay dilengkapi dengan aplikasi wang yang mesra pengguna dan kad yang disertakan yang boleh anda gunakan untuk digunakan di mana sahaja di dunia tanpa bayaran.


Mengetepikan elemen teknologi dan perbankan BigPay, ini adalah produk yang memberi manfaat kepada gaya hidup anda dengan banyak cara - perjalanan, membeli-belah, bersosial dan menjejaki. Belum lagi, ia datang dengan reka bentuk kad kontemporari yang anda mahu gunakan di mana-mana sahaja anda pergi.

Dengan pelancaran "Besar-besaran" awal tahun ini dan banyak buzz media, BigPay kini mahu menjemput anda mendaftar melalui aplikasi BigPay. Ia percuma dan sebagai ahli #AABC, anda akan mempunyai akses kepada banyak faedah seperti:-

· Peluang untuk mendapatkan ganjaran dan mengembangkan BigPay bersama-sama
· Akses eksklusif kepada acara-acara dengan orang-orang yang berpengaruh di kalangan masyarakat AirAsia
· Acara puncak ke BigPay yang akan datang

Daftar hari ini dan kongsi buzz terbaru ini dengan keluarga, rakan dan pengikut anda! Jangan lupa untuk hashtag #BigPay dan #AABC dan tag @bigpayme dalam siaran anda!

Mendaftar adalah sangat mudah melalui aplikasi BigPay, tersedia di kedua-dua Apple App Store dan Google Play Store.Tiada ulasan:
Write ulasan

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter