Jumlah Paparan Halaman

13 April 2018

Logitech G Melancarkan Speaker PC dan Papan Kekunci Mekanikal dengan LIGHTSYNC

Posted by   on

Logitech G, sebuah jenama Logitech mengumumkan dua penambahan baru kepada keluarga alat permainan berprestasi tinggi mereka. Pembesar Suara PC Logitech® G560 adalah sistem pembesar permainan berdedikasi pertama dengan Logitech G LIGHTSYNC ™ yang maju, sebuah teknologi yang menyegerakkan cahaya dan bunyi kepada permainan. 


Menyertai speaker adalah Logitech® G512 Keyboard Permainan Mekanikal yang baru. Logitech G512 juga mempunyai LIGHTSYNC RGB, menyediakan pilihan dua suis utama mekanikal Romer-G ™ dan pengalaman yang selesa. Logitech G terus mengembangkan rangkaian alat berprestasi tinggi yang dibina untuk keperluan pemain, dan mendorong inovasi dalam RGB ke tahap yang lebih mendalam.

"Matlamat kami dengan kedua-dua produk ini adalah untuk melengkapi G502 kami, tetikus permainan terlaris di dunia," kata Encik KP Sim, Country Lead untuk Singapura, Malaysia dan Filipina. "Dengan teknologi LIGHTSYNC kita dapat menambah kecerdasan sebenar untuk apa yang boleh dilakukan lampu RGB - menyegerakkan pencahayaan audio dan RGB ke permainan dalam skrin. Jika anda sudah memiliki G502, maka papan kekunci G512 baru dan penceramah G560 dengan LIGHTSYNC adalah cara sempurna untuk menyelesaikan desktop anda dan membuat penyelesaian yang sangat mendalam".

Pembesar Suara PC Kebanyakan Imersif


Mendengar setiap perincian sebagai pereka permainan yang dimaksudkan dengan penceramah permainan pertama dari Logitech G. Logitech G560 menyediakan kuasa 240 Watts Peak / 120 Watt RMS, yang memberikan bunyi luar biasa untuk muzik dan permainan PC, dan audio 3D dengan DTS: X® Ultra 1.0 untuk audio kedudukan dalam permainan. 

Bersama ini meningkatkan ketepatan, dan menguatkan keamatan dan realisme, memberikan pemain pengalaman yang lebih mendalam dan menyenangkan. Penceramah G560 dibina di atas warisan 25 tahun yang kaya dengan Logitech dalam merancang peranti audio premium.
Dikuasakan oleh teknologi LIGHTSYNC maju, Logitech G560 menyegerakkan pencahayaan RGB yang cemerlang dan audio yang kuat dalam masa nyata untuk dipadankan dengan tindakan permainan di skrin. Kesan cahaya dan animasi boleh diubahsuai di sekitar 16.8 juta warna, dengan empat zon pencahayaan. Logitech G560 mempunyai pelbagai pilihan sambungan termasuk USB, 3.5mm dan Bluetooth. 

Ini digabungkan dengan teknologi Logitech Easy-Switch ™ yang terbina dalam membolehkan anda beralih dengan lancar antara empat peranti yang bersambung seperti PC, telefon pintar dan tablet, supaya anda boleh mendengar senarai main kegemaran anda dari telefon anda semasa memainkan permainan PC. Teknologi LIGHTSYNC juga berfungsi dengan kandungan video dan muzik yang membolehkan anda menikmati cahaya yang menyemarakkan dan bunyi di luar permainan.

Papan Kekunci Permainan Mekanikal Powered oleh LIGHTSYNC


Logitech G512 mengambil reka bentuk yang memenangi anugerah Logitech dalam papan kekunci ke tahap seterusnya dengan pencahayaan RGB dan sokongan LIGHTSYNC. Papan kekunci menawarkan pilihan dua suis utama mekanikal Logitech G eksklusif Romer-G, Romer-G Tactile dan Romer-G Linear. Versi sentuhan memberikan maklum balas sentuhan lembut semasa bertindak untuk pemain yang lebih suka maklum balas langsung, sementara versi linear memberikan anda keystroke licin. 

Semua kekunci Romer G menawarkan persembahan gred persaingan yang cepat dan tenang, dan pencahayaan tajam yang terang, semuanya dalam kunci yang lebih dipercayai dan tahan lama daripada suis mekanik standard. Suis memainkan hingga 25 peratus lebih cepat daripada pesaing utama pada jarak 1.5mm, digabungkan dengan gerakan 45g berkuat kuasa rendah, untuk memberi respons segera.

Logitech G512 mempunyai kesungguhan atas aluminium pesawat kelas anodized dan menyikat 5052 untuk reka bentuk premium yang nipis dengan ketahanan tegar dan port passthrough sambungan USB bersepadu.

Harga Pasaran


Keyboard Gaming Logitech G560 dan G512 Keyboard Permainan Mekanikal dijangka boleh didapati di Malaysia pada awal bulan Mei untuk cadangan harga runcit MYR 999.00 (Termasuk GST) dan MYR 579.00 (Termasuk GST) masing-masing. Papan kekunci tersedia dalam Karbon hitam. Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web kami, blog kami, atau berhubung dengan kami @Logitech.


Tiada ulasan:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter