Jumlah Paparan Halaman

27 April 2018

uCloudlink melancarkan perkhidmatan data mudah alih yang inovatif GlocalMe® Inside

Posted by   on

uCloudlink, penyedia penyelesaian data mudah alih yang inovatif global, kini telah melancarkan GlocalMe® Inside, perkhidmatan data berkuasa yang direka untuk pengembara dan perniaga. GlocalMe® Inside menyediakan liputan rangkaian di 100+ negara dan wilayah, didayakan oleh teknologi CloudSIM dan disampaikan melalui perkongsian yang luas dan memastikan caj data tempatan yang adil bagi pelanggannya. Langkah ini menandakan pengenalan era baru gangguan positif untuk perniagaan rentas sempadan, pengurusan perbelanjaan, kemudahan, fleksibiliti dan perlindungan rangkaian global yang mantap untuk kebolehpercayaan perkhidmatan.


Di samping inovasi perkhidmatan baru ini, uCloudlink juga memperkenalkan dua model jenama GlocalMe® Inside World yang baru, di mana perkhidmatan tersebut telah dipasang sebelum ini.

Sehingga April 2018, perkhidmatan GlocalMe® Inside yang baru telah dilancarkan di Hong Kong dengan kerjasama Jalur Lebar Hong Kong. Syarikat itu juga dalam perbualan aktif dengan pelanggan dan rakan kongsi yang berpotensi di seluruh pasaran utama di Asia dan Amerika Utara, membincangkan pelancaran jejak global perkhidmatan GlocalMe® Inside dalam masa terdekat.

Elitek adalah jenama telefon pertama yang akan dilancarkan dengan perkhidmatan yang tertanam. uCloudlink menjangkakan untuk melihat kerjasama yang semakin pesat dengan lebih banyak jenama telefon pihak ke-3 pada masa depan yang mana perkhidmatan data mudah alih GlocalMe Dalam akan tersedia, menjadikannya Telefon Dunia yang pertama.

Hasil perayauan global tidak meningkat dengan ketara dengan pertumbuhan pelancong antarabangsa dan pengguna telefon pintar seperti yang diharapkan oleh syarikat penerbangan. Sebab utama ialah ketakutan pengguna terhadap caj perayauan data yang tinggi. "Teknologi dan inovasi yang mengganggu kami dibina atas kemudahan pelanggan dan pengurusan kos yang tulen mengubah semua ini", dia menyimpulkan.

Pelan data tanpa had bersama pakej pay-as-you-go


Perkhidmatan Dalam Dalam GlocalMe® mengamalkan model bayaran bulanan dengan data global yang tidak terhad. Selain pelan bulanan, pelanggan yang memerlukan penggunaan data tambahan atau kelajuan sambungan yang lebih tinggi boleh mempertimbangkan pakej bayar-bayar yang ditawarkan oleh GlocalMe® Inside, yang tersedia untuk pembelian menggunakan Aplikasi GlocalMe® Connect. Di samping itu, 24/7 sokongan pelanggan selepas jualan disediakan untuk membantu pelanggan di mana sahaja mereka berada.


Satu lagi ciri penting perkhidmatan GlocalMe® Inside terletak pada teknologi Pemilihan Rangkaian Pintar yang revolusioner, memastikan pengguna data sentiasa bersambung dengan isyarat yang paling pantas dan paling dipercayai.

Telefon bimbit antarabangsa yang sebenar - GlocalMe® Inside World Phone


GlocalMe® Inside World Phone mempunyai dua model: S1, telefon pintar dan P1, telefon ciri. Kedua-dua telefon bimbit menyokong pengurusan jalur frekuensi penuh untuk penggunaan transnasional yang tulen.


World Phone S1:

Operating system: Android
CPU : Qualcomm
Network parameter : Full range frequency
Display : 5.5 Inch
Colors : Gold, Black, Blue
Hotspot capacity : Can connect a maximum of 8 devices 
Suggested global retail price : MYR 1,324.90 dengan 20G global data
(data valid for 365 days) 


World Phone P1:

Operating system : Android
CPU : Qualcomm
Network parameter : Full range frequency
Display : 2.4 Inch
Colors : Blue, Orange 
Hotspot capacity : Can connect a maximum of 5 devices
Suggested global retail price : MYR 935.215 dengan 20G global data
(data valid for 365 days)

Pra pesanan GlocalMe® Inside World Phone S1 kini boleh didapati di: www.glocalme.com/worldphone/pre-order. Jualan rasmi GlocalMe® Inside World Phone S1 akan bermula pada 15 Mei 2018. Sila layari laman web berikut untuk mengetahui lebih lanjut mengenai saluran jualan: www.glocalme.com/package/purchase

Reputasi uCloudlink sebagai peneraju yang mantap dalam teknologi CloudSIM dan penyelesaian data mudah alih mantap, dan dengan 60% + bahagian pasaran Wi-Fi poket di China, syarikat itu sedang membangun kepemimpinannya dalam bidang ini. Diasaskan oleh pemimpin ICT yang bersemangat untuk mewujudkan model perniagaan yang berpandangan ke hadapan untuk industri rangkaian mudah alih, uCloudlink berkembang dari permulaan kepada perniagaan global dalam masa yang singkat. uCloudlink telah membuktikan keupayaan dalam menyediakan akses dan sokongan volum tinggi untuk penggunaan data mudah alih global.

Tiada ulasan:
Write ulasan

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter