Jumlah Paparan Halaman

3 April 2018

Ultimate Ears Membawa Muzik Hidup dengan Koleksi WONDERBOOM Freestyle Terkini

Posted by   on

Hari ini, Ultimate Ears melancarkan "Bring Music To Life" sebuah kempen jenama baru di Malaysia, dengan kerjasama rakan kongsi dan pengedar rasmi baru di Malaysia, Hot Gadgets Distribution Sdn Bhd..Kempen menyatupadukan muzik dan seni untuk mempamerkan teknologi yang peminat Ultimate Ears suka tentang wireless Bluetoothomen mereka yang memenangi anugerah: 360-Degree Immersive Sound yang mendalam, sangat tahan lama dan hampir tidak boleh direalisasikan.


Ditubuhkan pada tahun 2002, rakan kongsi yang berpangkalan di Klang akan bertanggungjawab untuk pengedaran semua Ultimate Ears portable Bluetooth speakers ke Kedai Apple, Kedai Rangkaian Elektronik, Saluran IT, Saluran Bergerak, Pasaraya Hypermarket. Syarikat itu juga merupakan pengedar tunggal yang sah untuk jenama audio dan multimedia di negara ini.

WONDERBOOM Membawa ke Malaysia

Dengan pelantikan baru, Ears Ultimate membawa kepada Malaysia tambahan terbaru kepada keluarga Ultimate Ears dari pembaca mudah alih, siri kalis air, pembicara di mana-mana: WONDERBOOMTM Ultimate Ears yang baru, pembesar suara Bluetooth dengan personaliti yang besar dan bunyi yang mengejutkan. WONDERBOOM super mudah alih menyampaikan kualiti bunyi tanpa kompromi dengan bunyi yang jelas, tajam, tanpa henti, serta bass yang besar dan cantik.

WONDERBOOM super mudah alih juga boleh didapati dalam enam warna: Batu (Kelabu), Phantom (Black), Fireball (Red), SubZero (Blue), Cashmere (Pink) dan Lilac. WONDERBOOM adalah muzik - tanpa kekecohan dan tiada geseran. Ia adalah penceramah yang berdiri di kesederhanaan dan bunyi yang besar.

Loud Sound & Bold Style dengan WONDERBOOM Freestyle Collection

Ultimate Ears juga membuat kenyataan dengan gaya bunyi dan berani yang kuat dengan Ears Ultimate WONDERBOOM Freestyle Collection, barisan terbaru untuk menyertai keluarga Ultimate Ears yang mudah alih, sungguh-sungguh kalis air, pembaca di mana sahaja. Diumumkan hari ini, koleksi Bluetooth pintar bersaiz pintal, dengan bunyi yang menghairankan yang hebat, dihiasi dalam lima reka bentuk untuk memadankan setiap getaran: Konkrit, Alpukat, Patch, Raspberry dan Unicorn.

WONDERBOOM Freestyle Collection adalah muktamad mutlak keperluan muzik dan aksesori fesyen. Diilhamkan oleh trend muzik dan fesyen global, warna fesyen ke hadapan koleksi termasuk:
● Beton: Paparan anda adalah neutral setiap hari tetapi tidak asas. Konkrit diilhamkan oleh tekstur bandar, percikan cat dan bayang-bayang.
● Alpukat: Gaya anda adalah halus dan bersahaja. Dengan Avocado, anda sentiasa bersedia untuk "guac" dan roll.
● Patch: Anda memakai jantung anda pada lengan anda dan plaster keperibadian anda melalui patch dan pin. Patch adalah keperibadian untuk denim.
● Raspberry: Anda tidak pernah takut untuk pergi berani. Raspberry segar, panas dan berair.
● Unicorn: Magic ialah nama tengah anda. Unicorn adalah meleleh warna pastel yang menarik.

WONDERBOOM Freestyle Collection melengkapkan saluran wireless WONDERBOOM yang memenangi anugerah, dengan suara yang sama dengan 360 darjah dengan bass seimbang. Waterproof dan worry-proof, WONDERBOOM adalah IPX7 diberi nilai (jadi ia boleh direndam dalam air sehingga satu meter sehingga 30 minit), drop-bukti dari sehingga lima kaki, mengapung dengan sendiri dan sukan gelung tergantung sehingga dapat mudah dilekatkan pada mana-mana beg. Dengan hayat bateri selama 10 jam dan rangkaian Bluetooth tanpa wayar 100 kaki, WONDERBOOM adalah sahabat yang sempurna untuk mandi, pantai, pesta muzik atau pesta kolam renang. Butang Ultimate Ears di bahagian atas penceramah membolehkan anda bermain, menjeda, melangkau dan menggandakan dua penceramah WONDERBOOM untuk menggandakan keseronokan.

WONDERBOOM menerima Anugerah Rekaan 2017 yang Baik, yang disampaikan kepada reka bentuk perindustrian, produk dan grafik yang paling inovatif oleh The Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design, bekerjasama dengan Pusat Seni Bina, Seni Reka dan Pengajian Eropah Eropah.

Harga

Easter Ultimate WONDERBOOM Freestyle Collection dijangka boleh didapati di kedai runcit terpilih di Malaysia dari April 2018 dengan harga runcit yang dicadangkan sebanyak RM399.00 (termasuk GST).

Tiada ulasan:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter