Total Pageviews

June 19, 2018

Ramai Artis Guna Cara Nak Naikkan Views Youtube Hanya Serendah RM20

Posted by   on

Patut sekarang ni begitu cepat dan ramainya video artis-artis baru nak up yang boleh dapat viewers berjuta-juta dalam masa yang singkat. Ini rupanya rahsia mereka kerana teknologi sekarang tidak membatasi segala hanya dengan duit sahaja. Tak sangka bayar hanya serendah RM20 sahaja dah boleh dalah beribu viewer di Youtube


Terdapat satu laman dari luar negara menyediakan khidmat ini kepada pengguna dan juga influancer untuk meningkatkan bukan sahaja viewers di Youtube malah juga boleh naikkan like di Facebook, follower di Instagram dan juga followers di Twitter. Jadi sekarang ini dah macam tak boleh nak percaya kalau sesuatu yang bodoh tu boleh viral dengan cepat dan mudah hanya menggunakan khidmat ini.


Harga yang mereka tawarkan juga begitu murah dan serendah beberapa puluh ringgit Malaysia sahaja semua itu boleh dibuat dalam beberapa jam. Siap memberi jaminan lagi kepada pelanggan mereka akan mendapat pandangan berkualiti tinggi untuk video dan mewujudkan tahap kepercayaan yang lebih tinggi kepada pelanggan dan potensi ROI (Pulangan Pelaburan) yang lebih tinggi.


Perhhh ini memang dah tak jadi mustahil segalanya hanya dengan duit sahaja boleh capat matlamat untuk mendapatkan follower dan like yang banyak dalam sekelip mata. Tapi sejauh mana kita nak mempercayai perkhidmatan ini. Adakah ia hanya sekadar scam atau juga memang mereka memberikan ramai follower tetapi semua yang tidak berkualiti. 

Tepuk dada tanya selera biarlah kita naik secara jujur dan ikhlas kerana penonton luar sana betul-betul minat apa yang kita lakukan. Tidak salah kalau nak cuba cara ini cuma kekal berapa lama sangat. Anda sendiri yang mampu menilainya. 





No comments:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter