Jumlah Paparan Halaman

2 Jun 2018

Twitter Dan Astro Bekerjasama Sempena Piala Dunia FIFA Rusia 2018

Posted by   on

Tinggal beberapa minggu sehingga kick-off, Twitter dan Astro hari ini mengumumkan kerjasama utama untuk Piala Dunia FIFA 2018 Rusia ™. Astro adalah rumah Piala Dunia FIFA 2018 Rusia di Malaysia. Sukan adalah hidup dan sosial di Twitter sebagai peminat menonton, perbahasan dan meraikan sukan kegemaran mereka bersama-sama. Untuk menguatkan perbualan sukan di kalangan peminat di Malaysia, Astro bekerjasama dengan Twitter untuk menyediakan klip perlawanan bola sepak 'dekat-hidup' dan kandungan pertandingan di @stadiumastro.

Peminat kejohanan bola sepak global boleh menantikan makluman sasaran dari perlawanan hari ini, memainkan semula matlamat terbaik hari ini dari setiap sudut, mengulangi tindakan hari yang menangkap detik-detik penting dan koleksi klip video pemain bintang perlawanan.

"Kami sangat teruja untuk bekerjasama dengan Astro untuk membawa kandungan Piala Dunia eksklusif seperti analisis pakar dan video yang menyoroti Twitter bersama perbualan dan tweet tepat waktu terbaik," kata Maurizio Barbieri, Ketua Sukan SEA Twitter. "Rakyat Malaysia berminat dengan bola sepak, dan peminat mesti terus ke Astro dan Twitter untuk melihat dan membincangkan segala yang berlaku semasa kejohanan bola sepak."


CK Lee, Ketua Sukan Astro berkata, "Sukan live adalah yang paling berpengalaman bersama. Astro berharap dapat mencetuskan perbualan yang meriah dan menarik di kalangan rakyat Malaysia pada momen Piala Dunia kegemaran mereka dengan klip 'hampir hidup' di @stadiumastro. Jadi, ikuti @stadiumastro di Twitter untuk pengalaman Piala Dunia yang paling sosial dan digital lagi".

Kerjasama baru dengan Astro ini adalah yang terbaru dalam rangkaian perkongsian yang berjaya antara penyiar dan Twitter yang sudah termasuk EPL, F1, MotoGP, PGA dan Asia Tour, Grand Slam Tenis, dan AFC CL and Cup.Tiada ulasan:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter