Jumlah Paparan Halaman

4 Julai 2018

Kepentingan Web Hosting Terbaik Dan Dipercayai Untuk Business Anda

Posted by   on

Jika anda mempunyai laman web, adalah amat penting bagi anda untuk mempunyai web hosting yang terbaik. Ini kerana, pemilihan web hosting akan mempengaruhi kelancaran dan reputasi laman web anda sendiri. Faktor seperti harga berpatutan, kecekapan sokongan teknikal serta servis yang cemerlang menjadi pilihan utama hos laman web dan emel anda.


Jadi jangan ambil remeh semua ini kerana ia sangat membantu dalam membangunkan perniagaan dan juga kepercayaan pelanggan kepada perniagaan anda. Jadi sebab itu Shinjiru telah menjadi pembekal web hosting selama 20 tahun yang utuh dan dikenali ramai.

Kenapa Shinjiru?


Sejak 1998, Shinjiru telah bertanggungjawab memberikan perkhidmatan lebih 50,000 perniagaan di merata dunia. Shinjiru juga berkerjasama dengan pelbagai rakan perniagaan dalam industri yang sama baik daripada dalam dan luar negara.


Semestinya dengan kemampuan Shinjiru Web Hosting yang bertahan selama 20 tahun dalam industri perkhidmatan Web Hosting, Cloud Hosting dan Pendaftaran Nama Domain menjadikan ia sebagai salah satu pembekal yang sangat dipercayai di Malaysia hingga kini.

Servis Yang Shinjiru Tawarkan


Shinjiru menawarkan pelbagai jenis servis seperti Pendaftaran Nama Domain, Sijiil SSL, Shared Hosting, Website Builder, Website Design, Email Marketing Solutions, Website Security, Dedicated Server Solutions, Virtual Private Server, Colocation, Disaster Recovery, Public and Private Cloud, Office 365 serta banyak lagi.Selain daripada produk yang berkualiti dan dipercayai, persaingan harga yang murah dan antara yang terendah telah menjadikan Shinjiru pilihan utama sebagai pembekal servis Web Hosting terbaik di Malaysia.

Pencapaian Terbaik Shinjiru


Sepanjang perkhidmatan, Shinjiru telah menerima pelbagai pengiktirafan dan anugerah seperti Sijil ISO9001:2008, Pembekal IP APNIC, Kelayakan Registrar ICANN, Rakan Niaga Rasmi MYNIC, Status MSC, Anugerah Deloitte Technology Fast500, Pembekal Solusi Microsoft 1-Tier Cloud Solutions, Rakan Niaga Sah Microsoft Silver dan sebagainya.


Di atas kepercayaan dan keyakinan servis yang diberikan, ramai pelanggan-pelanggan setia mereka kekal memilih Shinjiru sebagai web host mereka diantaranya, Maxis, Petronas, Astro, ipay88, Malaysia Genting, Toshiba  dan banyak lagi.


Memegang kelayakan PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard), telah menjadikan Shinjiru sebagai salah satu pembekal hos terpilih yang mampu menyimpan data kad kredit pengguna. Ia merupakan kriteria wajib Bank Negara Malaysia. Ini membuktikan keselamatan laman web anda sangat terjamin dengan Shinjiru.

Penganjur MSMW 2018


Juga Shinjiru adalah penganjur utama kepada MSMW 2018 yang menjadi platform kepada pengamal media untuk bertukar idea dan juga melakukan pelbagai aktiviti luar dari dunia maya. Tahun ini MSMW akan diadakan dari 4 hingga 6 July 2018. Anda boleh check out segala aktiviti yang ditawarkan dan menjadi sebahagian daripada mereka dengan menghubungi 03-8070 7666.


Dapatkan segala maklumat lanjut tentang info dan perkhidmat yang ditawarkan oleh Shinjiru dilaman web mereka https://www.shinjiru.com.my.

Tiada ulasan:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter