Jumlah Paparan Halaman

12 Mac 2019

Kolaborasi Tourism Malaysia Dengan ShopBack Sempena Online Travel Fair Cuti-Cuti Malaysia

Posted by   on

Mengiktiraf pertumbuhan tempahan perjalanan dalam talian di Malaysia, Tourism Malaysia baru-baru ini menyokong Online Travel Fair terbesar yang dianjurkan oleh ShopBack Malaysia dari 11 hingga 17 Mac 2019, dan memuji usaha syarikat itu untuk memikat para pelancong untuk berkeliling Malaysia dengan bonus perjalanan yang menarik dan cashback.


Dato 'Dr. Ammar Abd Ghapar, Pengarah Kanan, Bahagian Domestik & Acara, Tourism Malaysia berkata, "Ini adalah tahun ketiga Tourism Malaysia menyokong usaha ShopBack Malaysia dalam mempromosikan perjalanan domestik. Dalam dua tahun kebelakangan ini, ia telah melancarkan siri video Ketua Pegawai Pelancongan untuk mempamerkan keindahan tanah kita kepada orang ramai, dan tahun ini kami memperluaskan sokongan kami ke Pameran Perjalanan Online ShopBack, pameran e-pelancongan terbesar di Malaysia yang diadakan dengan kerjasama para peniaga rakan kongsi termasuk Agoda, Booking.com, Expedia, Malaysia Airlines, BusOnlineTicket, KLOOK, Traveloka, Trip.com, dan banyak lagi." 

"Pameran TravelBack Online Online yang lalu mencapai pertumbuhan 100% tahun ke tahun. Ini jelas menggalakkan dan bersama-sama dengan usaha berterusan sektor awam serta pemain e-dagang swasta, kami yakin dapat meningkatkan prestasi industri ke arah matlamat Visit Malaysia 2020", kata Dato 'Dr. Ammar.

Alvin Gill, Pengurus Besar ShopBack Malaysia, menyatakan bahawa setiap tahun, beratus-ratus ribu pelancong menggunakan ShopBack untuk membuat tempahan perjalanan dengan Agoda, Booking.com, Expedia, Malaysia Airlines dan lain-lain kerana ia menjimatkan lebih banyak wang. "Melalui perkongsian istimewa dengan semua laman pelancongan dalam talian, pelancong boleh mendapatkan sehingga 8% cashback pada setiap tempahan perjalanan. Maksudnya jika bilik hotel berharga RM500, seorang pelancong hanya perlu membuka web / app ShopBack, klik ke laman saudagar kami untuk membuat tempahan dan dia akan mendapat rebat tunai RM40 dari kami. Harga tempahan adalah sama, tetapi anda akan mendapat cashback dalam akaun ShopBack anda jika anda menggunakan kami." 


"Sempena Pakej Perjalanan Dalam Talian pertama kami pada 2019, kami juga memberi tambahan bonus tunai kepada RM25 untuk semua pelancong yang membeli pakej penerbangan, penginapan dan pakej perjalanan ke mana-mana destinasi Malaysia melalui platform kami dari 11 hingga 17 Mac 2019. Kami benar-benar berbesar hati untuk mendapat sokongan Tourism Malaysia untuk kempen ini - bersama-sama kita dapat memberi kuasa kepada lebih ramai orang untuk menemui semula makanan, seni, alam dan budaya di negara ini dan mencipta kenangan indah bersama keluarga dan rakan-rakan mereka di sini," tambah Alvin.

Laman pemulangan tunai utama berfungsi dengan pelbagai laman pelancongan yang meliputi perkhidmatan penerbangan, bas, perjalanan, penginapan dan perkhidmatan pelancongan untuk menawarkan rebat tunai atas diskaun yang disediakan oleh peniaga. Mendaftar ke ShopBack adalah percuma. Lebih 1 juta rakyat Malaysia menggunakan ShopBack pada masa ini, dan lebih daripada RM30 juta cashback telah diberikan kepada pengguna tempatan sejak tahun 2015.

Dapatkan maklumat lanjut, sila lawat https://www.shopback.my/ atau ikuti https://www.facebook.com/ShopBackMalaysia.Tiada ulasan:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter