Jumlah Paparan Halaman

15 April 2020

Beli Ayam, Daging, Ikan, Sayur-sayuran Segar Dan Barang Dapur Dengan Mudah Di Kedai Matdespatch

Posted by   on

Musim PKP ni ramai mengeluh susah nak keluar rumah nak mendapatkan bekalan barang dapur. Kalau ada pun kena berbaris panjang dan menghabiskan lebih kurang sejam sebelum dapat masuk ke dalam pasaraya membeli barang. Lagi payah dan perit pada yang nak beli dengan kuantiti yang sedikit macam tak berbaloi.


Nak mencari ayam, daging, ikan, sayur-sayuran, buah-buahan dan barang dapur sekarang dalam talian sahaja. Boleh pilih nak yang macam mana dan berapa banyak hanya dengan #dudukrumah sahaja. Caranya beli kat laman web https://matdespatch.com. Ada macam-macam barang segar, barang farmasi dan juga barangan runcit yang mereka jual di situ.

Lepas sahaja buat pemilihan barang yang anda nak pastu checkout dan buat pembayaran secara atas talian. Order anda akan dipilih segar keesokan harinya dan dihantar terus ke rumah. Sekarang ni penghantaran terhad untuk kawasan Bangi, Kajang, Putrajaya, Cyberjaya, Puchong dan Nilai. Tapi di masa akan datang ia di buka untuk seluruh Lembah Klang. 


Bila rider dah on the way nak ke rumah, anda akan akan terima sms untuk penghantaran. Mudah bukan hanya hujung jari dah dapat barang yang nak tak penat. Duduk sahaja di rumah biar Matdespatch yang settlekan semua barang anda. Sama-sama kita mencegah penularan wabak Covid-19 dengan mengikuti arahan Perintah Kawalan Pergerakan. Tiada ulasan:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter