Jumlah Paparan Halaman

22 November 2021

realme Pad Tablet Mampu Milik Dan Serbaguna

Posted by   on

Permintaan untuk tablet telah meningkat sejak wabak itu, kebanyakannya disebabkan oleh keperluan untuk tablet yang mudah dibawa, yang berfungsi sebagai keseimbangan antara komputer riba dan telefon pintar. Tablet hari ini sarat dengan ciri dan fungsi yang mampu melakukan banyak tindakan jika dibandingkan dengan komputer riba dan telefon pintar. Dengan tablet yang dilengkapi dengan baik, anda boleh bertukar dari tempat kerja ke bermain dalam sekelip mata.Baru-baru ini, realme telah mengeluarkan tablet pertama mereka di bawah nama, realme Pad, menawarkan pelbagai jenis ciri untuk pengguna menikmati yang terbaik daripadanya.

Berikut ialah sebab mengapa realme Pad akan menjadi pilihan terbaik sebagai teman harian anda: -

Bekerja pada Mobiliti dan Produktiviti
 
Bagi golongan muda yang bekerja dewasa yang memerlukan peranti semasa dalam perjalanan pada harga yang berpatutan untuk dibawa ke mana-mana, realme Pad akan menjadi pilihan yang bagus untuk anda! Tablet oleh realme menggunakan Reka Bentuk Badan Metallic Ultra-Slim 6.9mm dan hanya seberat 440g (lebih ringan daripada sebotol air mineral!), yang membolehkan anda membawanya ke mana sahaja anda pergi.

Bukan sahaja untuk orang dewasa yang bekerja, tetapi pelajar yang sedang mengikuti kelas dalam talian juga boleh mempertimbangkan untuk mendapatkan Pad realme untuk diri mereka sendiri! Pemproses Helio G80 dalam realme Pad dengan mudah boleh menjalankan berbilang tindakan serentak dengan lancar. Dan dengan Mod Berbilang Tetingkap, berbilang tugas dengan tablet anda bukan satu isu lagi kerana ia membantu dalam meningkatkan produktiviti, melaksanakan pelbagai tugas secara serentak.

Kamera Depan Sudut Ultra Lebar 8MP dan Pembatalan Bunyi Dwi Mikrofon untuk Panggilan dalam Pad realme juga merupakan titik tambah yang sempurna untuk orang dewasa yang bekerja atau pelajar yang memerlukan alat untuk panggilan video. Sentiasa berhubung dengan rakan dan orang tersayang anda.

Rakan Hiburan Terbaik Anda
 
Kita semua boleh bersetuju bahawa kebanyakan orang mendapatkan tablet mereka untuk tujuan hiburan, daripada kanak-kanak kecil hingga dewasa, untuk menonton siri drama dan filem kegemaran mereka. realme Pad dikuasakan dengan Paparan WUXGA+ (Skrin Lebar Ultra eXtended Graphics Array Plus) 10.4-inci dan Pembesar Suara Empat Dengan Pensijilan Dolby Atmos & Hi-Res, memberikan pengalaman menonton yang mengasyikkan berkualiti tinggi sambil menonton rancangan kegemaran anda!Memanggil rakan-rakan pencinta e-buku! Pad realme dilengkapi dengan mod Keselesaan Mata terbina dalam yang berbeza untuk dibaca oleh pengguna dalam tetapan berbeza yang sesuai dengan pilihan mereka. Daripada mod Bacaan, Mod Malam, Mod Gelap kepada mod Cahaya Matahari, pembaca boleh memilih mod yang mereka suka dengan e-buku, nikmati cerita kegemaran anda ke mana-mana sahaja anda pergi.

Bagi ibu bapa yang mempunyai anak kecil yang ingin mendapatkan tablet anak mereka, realme Pad menyepadukan Google Kids Space dalam UI realme untuk Pad, antara muka berwarna-warni dengan siri aplikasi, video dan buku yang sesuai untuk kanak-kanak, memastikan perkembangan zaman kanak-kanak yang sihat untuk si kecil anda. satu.

Selain daripada semua ciri yang dinyatakan di atas, realme Pad juga menyokong Smart connect, di mana anda boleh menyambungkan tablet anda dengan peranti realme yang lain! Dengan Smart Connect, anda boleh membuka kunci Pad realme anda dengan realme Band atau realme Watch anda, dan juga menyambung ke fon telinga dan TV pintar anda dengan mudah. Pad realme didatangkan dengan bateri 7100mAh dengan pengecasan Pantas 18W dan boleh bertahan dalam mod siap sedia selama 65 hari.

Jika anda sedang mencari tablet yang memenuhi keperluan harian anda, realme Pad boleh didapati di Malaysia di Kedai Rasmi realme di Shopee daripada RM899 dengan warna dan varian storan berbeza, daripada 3+32GB hingga 4+64GB. Untuk mendapatkan lebih banyak kemas kini masa hadapan tentang realme Pad dan peranti AIoT realme, ikuti halaman Facebook kami serta Instagram di @realmemalaysia
Tiada ulasan:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter