Jumlah Paparan Halaman

13 Januari 2022

Hisense Membawakan Siri Mini LED 8K ULED Next-Gen

Posted by   on

Hisense, sebuah syarikat elektronik pengguna dan perkakas rumah terkemuka global, menonjolkan siri ULED 8K Mini-LED dan penyelesaian teknologi paparan Laser resolusi 8K di acara teknologi terkemuka dunia CES 2022. “Teknologi boleh mengubah kehidupan. Hisense sentiasa berdedikasi untuk menyampaikan produk berprestasi tinggi, berkualiti tinggi yang melebihi jangkaan pengguna,” kata Douglas Kern, Pengarah Kanan Pemasaran untuk Hisense USA.Memanfaatkan pengembangan produk yang meluas dan inovasi peneraju industri, Hisense mencapai pertumbuhan jualan eksponen. Menurut Hisense, hasil Kumpulan Hisense melebihi 27 bilion dolar pada 2021, peningkatan lebih daripada 20% tahun ke tahun.

Mengintegrasikan teknologi ULED dan Mini LED yang Menakjubkan, Kualiti Gambar Lebih Tinggi dan Kecerahan Lebih Baik

Prestasi dan kualiti gambar adalah asas kepada penawaran produk Hisense. Pada 2022, Hisense melaksanakan teknologi LED Mininya ke dalam barisan U9H premium baharunya buat kali pertama, memberikan prestasi HDR yang menakjubkan dengan kontras yang lebih baik, imej yang lebih cerah dan warna yang mengagumkan berbanding sebelum ini. TV Hisense 85U9H 8K juga telah diiktiraf sebagai Penerima Anugerah Inovasi CES® 2022. Anugerah ini benar-benar bukti kukuh kepada usaha bersungguh-sungguh Hisense dalam inovasi teknologi.
Terobosan Teknologi - Tingkatkan Kedudukan Utama 8K dalam Penyelesaian Teknologi Paparan Laser

Melalui inovasi teknologi, Hisense menerajui industri TV laser global ke era TriChroma dan membuat penemuan hebat teknikal TV laser daripada 1080P kepada 2K kepada 4K dan kemudian kepada 8K. Dr. Liu Xianrong, Ketua Saintis dan Pengurus Besar Hisense Laser Display Co.,Ltd., memperkenalkan bahawa Laser TV ialah pilihan terbaik bagi paparan 8K di rumah. TV 8K menyampaikan kedalaman dan perincian yang tidak pernah dilihat sebelum ini dan memberikan anda pengalaman terbaik untuk melihat imej sebenar pada skrin terbesar daripada TV Laser resolusi 8K pertama di dunia.Fokus pada Wawasan Strategik Hisense untuk 2022, David VanderWaal, Naib Presiden Pemasaran untuk Hisense America, memperkenalkan bahawa Hisense komited untuk menjadikan ratusan juta kehidupan orang lebih mudah, lebih baik dan lebih menghiburkan melalui produk dan perkhidmatan yang direka dengan teliti dan dibina dengan baik. Pada 2022, Hisense akan terus menjadi peneraju global dalam industri. Hisense akan terus menonjolkan daya penggerak inovasi untuk pembangunan, memberi tumpuan kepada keperluan pengguna, mematuhi produk sebagai teras, rantaian perindustrian sebagai tulang belakang, dan memacu perubahan industri melalui inovasi dan sambungan.

Untuk maklumat lanjut tentang acara dan promosi Hisense, lawati Hisense Malaysia dan ikuti @HisenseMalaysia di Facebook, dan YouTube.Tiada ulasan:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter