Jumlah Paparan Halaman

5 Oktober 2019

Memperkenalkan The Starhill - Home of The Tastemakers Menjelang 2021

Posted by   on

Galeri Starhill yang ikonik di Bukit Bintang sedang menjalani transformasi dan akan beroperasi sepenuhnya sebagai The Starhill yang akan datang pada tahun 2021. Berpetak semula sebagai Home of the Tastemakers, pusat membeli-belah ini akan memberi layanan mesra ke dalam pengalaman runcit - di mana pengunjung membeli-belah dan menginap di rumah- seperti persekitaran. The Starhill akan menampilkan empat tingkat ruang runcit pengalaman dan tiga tingkat lagi bilik hotel yang ditukarkan dari bekas ruang runcit di tingkat atas pusat membeli-belah. 


162 bilik tambahan - yang diuruskan oleh JW Marriott Kuala Lumpur, akan dimantapkan secara lancar dengan ruang runcit yang lebih rendah dalam satu pembangunan tujuh lantai menegak - yang pertama di Asia yang benar-benar memecahkan sempadan antara runcit dan hospitaliti. Secara keseluruhannya, JW Marriott Kuala Lumpur dan The Ritz-Carlton Kuala Lumpur akan menawarkan lebih 1,100 bilik berhubung dengan The Starhill menjelang 2021.


Dalam lelaran baru, The Starhill berpusat pada tiga tiang Home Tastemakers - The Living Room, The Tastemakers dan The Circle Sosial. Bilik Living mencerminkan sambutan hangat rumah yang meluas ke rumah hijau taman. Antara kawasan botani dan sentuhan yang bijaksana, termasuk perpustakaan dan bilik persekitaran bilik yang mempamerkan buku, galeri rekaan dan pengalaman kesihatan akan dilengkapi dengan kedai-kedai F & B yang bergaya termasuk barisan kafe yang diilhamkan oleh rumah hijau, lounge dan restoran di conservatories kaca yang melangkah Bintang Langkah sepanjang The Depan bangunan Starhill yang menghadap ke Jalan Gading.


Starhill akan menjadi tuan rumah kepada Tastemakers, rangkaian duta besar dari seluruh dunia yang berada di barisan hadapan trend dalam industri mereka, untuk membentuk pengalaman runcit dan persembahan di pusat membeli-belah. Butik-butik pereka, jahitan lelaki yang dipesan, perhiasan couture dan jam tangan akan berdiri di samping bistro dan restoran yang menawarkan koki dan barista yang terkenal. Untuk meningkatkan pengalaman holistik, The Starhill akan menganjurkan acara-acara ikonik yang meraikan fesyen, kecemerlangan masakan dan budaya jalanan, serta barisan yang lebih intim memaparkan pemuzik, artis, personaliti sastera, selebriti dan juga pengaruh sosial.


Bulatan Sosial adalah pusat kepada strategi Starhill untuk membina segmen sasaran baru yang mewah termasuk golongan masyarakat, milenium dan pelanggan Gen Z, pelancong global moden, penduduk bandar dan profesional bandar. Starhill akan menawarkan ruang dan program sosial yang menarik dan menarik pelanggan. Sesi dialog tetap dengan Tastemakers mengenai mata pelajaran merentasi muzik, seni, kesusasteraan, reka bentuk, masakan, hobi lelaki, kesejahteraan dan keusahawanan permulaan untuk bengkel tangan kreatif dengan pereka dan inovator akan dihoskan di pelbagai ruang runcit dan perhotelan termasuk semua - Starhill Piazza baru - ruang acara luar terbesar di Jalan Bukit Bintang.


Bagi The Starhill, YTL telah bekerjasama dengan perunding runcit, reka bentuk dan penjenamaan teratas dari rantau ini, yang terdiri daripada Cistri (Singapura), Husband Retail Consultant (Hong Kong), Kokai Studio (Shanghai) dan Eight Partnership (Hong Kong). Mulai Oktober 2019, pusat membeli-belah itu akan ditutup sebahagiannya untuk pengubahsuaian dengan beberapa jenama terus beroperasi. Penyiapan renovasi fasa satu dijadualkan pada Q2 2020 sejajar dengan peluncuran Shook !, Rumah Luk Yu Luk dan Jogoya. Pembukaan kedai baru dan kedai F & B lain dijadualkan pada Q4 2020. Secara keseluruhan, pelancaran rasmi The Starhill dengan bilik hotel baru dijadualkan pada tahun 2021.Tiada ulasan:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter