Jumlah Paparan Halaman

12 Oktober 2021

ASICS Memerlukan Anda Untuk Berjalan Bersama Menguasai Dunia Di ASICS World Ekiden 2021

Posted by   on

ASICS mengundang pasukan yang terdiri dari enam pasukan untuk bersama-sama menaikkan dunia dengan melengkapkan ASICS World Ekiden 2021.Berikutan kejayaan acara sulung tahun lalu, yang mengumpulkan lebih 56,000 orang dari 179 negara yang berbeza, ASICS sekali lagi menyeru pelari di seluruh dunia untuk bersatu dan berlari bersama pasukan mereka antara 10-22 November, sebagai sebahagian daripada misinya yang berterusan untuk memajukan dunia melalui sukan pada tahun 2021 dan seterusnya.

Diilhamkan oleh warisan Jepun dan budaya berjalan, ASICS World Ekiden 2021 adalah relay maya utama yang diasaskan pada kerja berpasukan. Berlari ke enam kaki dengan jarak yang berbeza-beza (tiga dari 5K, dua dari 10K dan satu dari 7.2K), perlumbaan ini menyaksikan pasukan hingga enam melintasi tasuki digital - jalur kain sempit yang berkaitan dengan Ekidens tradisional - di antara mereka ketika mereka jalankan maraton maya gabungan dalam masa secepat mungkin.

Yasuhito Hirota, Presiden & COO ASICS, mengatakan, “Sepanjang tahun 2021, ASICS dalam misi untuk memberi inspirasi kepada sebanyak mungkin orang untuk mengalami kesan pergerakan yang kuat pada minda sebagai cara untuk mencapai akal sehat dalam badan yang sihat. Kembali ke tahun kedua, ASICS World Ekiden 2021 adalah salah satu daripada banyak acara yang kami adakan sepanjang tahun yang kami harapkan dapat memberi inspirasi kepada orang untuk terlibat. Kami sangat gembira untuk pelari dari semua peringkat dan kebolehan di mana-mana untuk bersatu dalam pasukan mereka dan menggabungkan usaha kolektif mereka ketika mereka menuju ke garisan penamat maya."

BAGAIMANA MENGAMBIL BAHAGIAN SEKARANG?

1. DAFTAR SECARA PERCUMA
· Cari pasukan anda sehingga enam pelari dan tentukan ketua pasukan untuk mendaftar secara percuma melalui aplikasi ASICS Runkeeper ™ atau program keahlian OneASICS ™.

2. LATIHAN Larian
· Bekerjasama adalah kunci kepada relay Ekiden. Aplikasi ASICS Runkeeper ™ akan membantu anda bekerjasama dengan pasukan anda dalam menghadapi cabaran dan rancangan latihan.

3. JALANKAN Perlumbaan
· Log perlumbaan anda dalam aplikasi ASICS Runkeeper ™ antara 10-22 November, 2021. Bekerja keras dan berlari pantas semasa anda meneruskan tasuki maya dari satu rakan sepasukan ke yang lain.

4. SELESAI & BERBAHAGIA
· Kongsi hasil pasukan anda dengan rakan dan keluarga di media sosial menggunakan #ASICSWorldEkiden

MENGGUNAKAN DUNIA BERSAMA

ASICS World Ekiden 2021 adalah salah satu daripada banyak peristiwa ASICS yang berlaku di sekitar Hari Kesihatan Mental Sedunia pada bulan Oktober untuk memberi inspirasi kepada sebanyak mungkin orang untuk bergerak dan menyumbang kepada penyelidikan global yang penting. Untuk mengambil bahagian, orang hanya perlu menangkap keadaan fikiran mereka, sebelum dan sesudah melakukan latihan melalui Mind Uplifter ™. Semua hasil akan ditambahkan ke Skor Uplift Dunia kolektif dan dapat dilacak secara langsung di Peta Uplift Dunia.

Untuk maklumat lebih lanjut, lawati www.asics.com/my/en-my/mk/asics-world-ekidenTiada ulasan:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter