Jumlah Paparan Halaman

14 Oktober 2021

Bosan Dengan Kekotoran? Biarkan realme TECHLIFE ROBOT VACUUM Melakukannya

Posted by   on

Malaysia kini berkembang menjadi norma baru ketika syarikat-syarikat telah mulai beroperasi dan kebanyakan orang kembali ke pejabat. Sektor pelancongan juga menyambut peluang penduduk tempatan yang diberi vaksin sepenuhnya untuk bersantai dan menikmati percutian mereka.Kembali ke alur bergerak, kita tiba-tiba mendapati diri kita sibuk dan sibuk daripada sebelumnya. Pulang ke rumah yang kucar-kacir setelah berhari-hari, memenatkan dan terpaksa memupuk motivasi untuk membersihkan diri. Mengapa tidak memberikan diri anda satu perkara yang perlu dikhawatirkan dan dapatkan sedikit rakan pembersih untuk membantu anda - realme TechLife Robot Vacuum.

Berikut adalah LIMA alasan realme TechLife Robot Vacuum menjadi rakan pembersih terbaik anda:

1. Lantai Bersih Berkilau


Perkara pertama yang pertama, seberapa bersih itu bersih? Vakum biasanya merupakan alat penyedut untuk menghilangkan habuk, anda masih perlu mengeluarkan pel dengan sebotol air dan mula membersihkan dengan sekuat tenaga untuk memastikan lantai benar-benar bersih. Tetapi Realme TechLife Robot Vacuum mempunyai fungsi vakum dan pel 2-in-1 yang memenuhi semua keperluan pembersihan anda untuk lantai span dan span. Vakum robot tidak hanya menghilangkan habuk, tetapi juga memastikan lantai anda tidak melekit.

Anda tahu bagaimana terdapat kekosongan yang membuat banyak keributan namun anda masih menemui debu yang berlama-lama di lantai, teknologi TechLife Robot Vacuum yang sebenar memastikan kebersihan kerana ia memberikan daya sedutan 3000Pa yang sangat tinggi yang membolehkannya menyedut debu dari celah-celah dengan mendalam . Tetapi anda tidak perlu menggunakan penghisap yang kuat sepanjang masa itulah sebabnya vakum robot mempunyai 4 tahap sedutan yang berbeza, 500Pa Quiet, 1200Pa Normal, 2500Pa Turbo dan 3000Pa Max untuk anda memilih tahap yang diperlukan untuk kawasan tertentu .

Apabila robot membersihkan kawasan yang sukar dibersihkan seperti permaidani atau tepi dinding, kelajuannya secara automatik berkurang dan daya vakumnya ditingkatkan untuk memastikan pembersihan sedalam mungkin. Anda tidak perlu risau jika permaidani atau celah anda tidak dijaga, ia akan dibersihkan dengan cekap dengan lelaki kecil ini.

2. Sensor Canggih


Tidak hanya membersihkannya dengan cekap, ia juga cukup bebas untuk berjalan di sekitar rumah anda semasa membersihkannya. TechLife Robot Vacuum yang sebenar ini dilengkapi dengan 38 sensor yang hebat, salah satunya adalah sensor yang paling penting bagi vakum robot untuk menavigasi tepat pada masa nyata, LiDAR.LiDAR adalah teknologi canggih yang biasanya digunakan sebagai sistem navigasi untuk kenderaan elektrik dan kapal terbang. Dengan LiDAR, vakum robot mempunyai navigasi masa nyata yang cepat dan tepat dan pemetaan bilik dalam aplikasi yang tepat. Pada asasnya ia dapat mengira kedudukan dan orientasi berkenaan dengan persekitarannya dengan tepat yang memungkinkan perancangan jalan yang lebih baik sambil mengelakkan dari membongkok perabot yang ditemui ketika membersihkan. Ia seperti mempunyai mata di bahagian belakang kepala anda, anda benar-benar mengetahui keadaan sekeliling anda.

3. Bukan Rumah? Tiada masalah


Anda tahu bila anda menginap di hotel dan setelah seharian bersiar-siar anda mendapati diri anda disambut oleh bilik yang bersih terima kasih kepada pembantu rumah. Ini benar-benar salah satu tarikan semasa bercuti dan robot vakum ini dapat memberikan anda sensasi setiap hari.Realme TechLife Robot Vacuum direka untuk berfungsi dengan realme Link yang memberi anda kawalan sepenuhnya terhadap vakum melalui telefon anda. Anda boleh memilih di mana, kapan dan bagaimana anda mahu kawasan yang dibersihkan walaupun anda berada di luar negara. Sebagai contoh, anda boleh mengkonfigurasi robot untuk membersihkan ruang tamu dengan air minimum dan daya vakum normal, kemudian gunakan kuasa air dan vakum tertinggi untuk membersihkan dapur dan sebagainya. Jadi, jadilah vakum untuk dibersihkan pada waktu bekerja dan setelah hari yang melelahkan anda akan disambut dengan lantai yang bersih.

4. Tetapkan Batas


Batasan penting dalam setiap hubungan dan juga sangat berguna antara hubungan anda dengan rakan pembersih anda. Mungkin ada kawasan di rumah anda yang tidak mahu diganggu atau dibersihkan, aplikasi realme Link membolehkan anda menetapkan dinding maya dan zon tanpa pembersihan yang dapat membantu anda merancang laluan pembersihan di rumah dengan lebih baik.Selain itu, vakum robot sentiasa berusaha memberikan yang terbaik kepada anda kerana ia sentiasa menyempurnakan peta rumah anda untuk melaksanakan proses pembersihannya dengan lebih baik dan menavigasi dengan cekap. Proses pembersihan yang memuaskan dan bebas risau dan anda tidak perlu hadir. Vakum robot juga mampu menyimpan hingga 5 peta yang berbeza. Jadi, anda tidak perlu membeli 3 robot berbeza untuk rumah 3 tingkat anda, lelaki kecil ini lebih dari cukup.

5. Arahan Melalui Suara


Ketika anda fikir ia tidak akan menjadi lebih baik, TechLife Robot Vacuum realme kembali menyerang dengan ciri ini yang memudahkan pembersihan ke tahap yang lain. Kekosongan ini berfungsi dengan Pembantu Google dan Alexa, jadi anda boleh kelelahan, berbaring di atas katil dan hanya beberapa perkataan yang anda perlukan untuk memulakan atau menamatkan proses pembersihan.

Beri nama vakum robot, seperti Robot Bob. Anda semua yang harus dilakukan adalah berbaring dan mengatakan "Alexa, hidupkan Robot Bob," dan di sana dia pergi. Senang kacang je.

Pembersihan memerlukan banyak masa dan tenaga anda yang bukan merupakan pengalaman yang menyeronokkan pada hari-hari yang melelahkan. Oleh itu, berikan masa rehat yang wajar dan jadikan TechLife Robot Vacuum sebagai teman pembersih anda. Ia berharga RM1,999 dan anda boleh mendapatkannya di kedai-kedai yang sah tidak lama lagi. Oleh itu, ikuti laman Facebook kami dan juga Instagram di @realmemalaysia dan berjaga-jaga untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Realme TechLife Robot Vacuum.Tiada ulasan:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter