Jumlah Paparan Halaman

26 Mei 2022

Dapatkan Intense Dengan Hisense Deal-Tastic Super Brand Week Berpeluang Memenangi TV Pintar 55 Inci

Posted by   on

Hisense Malaysia telah mengumumkan bahawa mereka mengadakan "Live Game Super Brand Week" istimewa dengan pelbagai baucar, tawaran dan hadiah untuk semua yang membeli mana -mana produk mereka melalui kedai rasmi Hisense di Shopee dan Lazada dari 25 Mei 2022 hingga 31 Mei 2022. Semua yang membuat pesanan dalam tempoh kempen ini di mana-mana platform berpeluang untuk memenangi TV pintar 4K 4K ULED bernilai RM2,799.Orang Malaysia yang ingin merombak rumah mereka dengan peralatan rumah yang bergaya dan maju akan dapat menikmati baucar RM20, RM30 dan RM50 dengan perbelanjaan minimum sebanyak RM500, RM1,000 dan RM2,000. Bukan hanya itu, mereka yang mengikuti kedai rasmi Hisense di Shopee dan Lazada dalam tempoh satu minggu ini akan menerima baucar RM10 yang boleh digunakan dengan perbelanjaan minimum sebanyak RM11.

Tiga pembeli pertama hari ini sepanjang 7 hari dalam seminggu di kedai rasmi Hisense Malaysia melalui Shopee akan menerima peti sejuk 110L pintu tunggal Hisense secara percuma. Bagi Lazada, pembeli pertama hari ini akan menerima ciri 32-inci TV 32A5200F secara percuma.

Berikut adalah tawaran yang lebih menarik untuk rakyat Malaysia untuk dinikmati semasa Hisense Super Brand Week:

1. Penghantaran percuma RM100 ke pesanan minimum RM300
2. Beli 2 item dalam satu pesanan untuk menikmati 1% Off pada perjanjian bundle Hisense
3. 10% Cashback Coin Shopee untuk semua pembelian tanpa perbelanjaan minimum
4. Cashback 5% Lazcoin untuk semua pembelian tanpa perbelanjaan minimum

Untuk menyertai Hisense Super Brand Week pergi ke kedai rasmi Hisense di Shopee dan Lazada. Ketahui lebih lanjut mengenai peristiwa dan promosi Hisense Malaysia mengenai Hisense Malaysia dan ikuti @Hisensemalaysia di Facebook, dan YouTube.


Tiada ulasan:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter