Jumlah Paparan Halaman

15 September 2023

Bersedia Untuk Mengatasi Yang Lain Dalam Kejohanan Infinix GT 10 PRO MLBB

Posted by   on

Infinix Malaysia sangat teruja untuk mengumumkan Kejuaraan GT 10 PRO MLBB, yang dijadualkan berlangsung dari 26 September hingga 1 Oktober 2023. Kejohanan yang menggembirakan ini menandakan satu peristiwa penting, serentak dengan pelancaran Infinix GT 10 PRO serta kerjasama dinamik dengan Homebois dan Kohai.Infinix berpegang teguh dalam komitmennya untuk mengukuhkan komuniti permainan dengan menawarkan arena dalam bidang sukan melalui kejohanan ini. Kerjasama mereka dengan Homebois, pasukan esport MLBB yang terkenal di Malaysia, dan Kohai, platform khusus yang ditubuhkan untuk pemain, bertujuan untuk memperkasakan pemain untuk mengubah minat mereka menjadi kerjaya permainan profesional.

Kejuaraan MLBB GT 10 PRO tertumpu pada permainan dalam talian yang paling popular, Mobile Legends: Bang Bang (MLBB), seterusnya mendedahkan pengiktirafan Infinix terhadap minat dan semangat pemain esport di Malaysia. Acara ini merupakan pintu masuk yang luar biasa bagi pemain untuk memulakan perjalanan ke arah permainan profesional dan mencabar diri mereka untuk meningkatkan kemahiran mereka ke tahap yang lebih tinggi.

Kepada semua peminat permainan yang berminat untuk menyertai kejohanan menarik ini, peringkat pengambilan bermula dari 14 September hingga 21 September 2023. Terdapat dua kaedah untuk peserta menyertai kejohanan dalam talian ini;

Kaedah 1
Langkah 1: Suka dan Kongsi siaran ini dengan #OutplayTheRest
Langkah 2: Ikuti Infinix Malaysia di Facebook dan Instagram
Langkah 3: Komen di bawah, "Kami adalah pasukan PRO!" dan tag 4 lagi ahli pasukan

Kaedah 2
Langkah 1: Muat turun aplikasi permainan Kohai pada telefon pintar anda
Langkah 2: Mainkan MLBB pada apl Kohai
Langkah 3: Capai markah 8 Teratas (Arena Pertempuran) dari 14 September hingga 20 September 2023

Kejohanan itu menawarkan pelbagai hadiah eksklusif untuk pasukan yang menang, termasuk hadiah utama wang tunai RM1,200 bersama lima (5) unit GT 10 PRO, hadiah kedua RM1,000, dan hadiah ketiga RM800 .

Untuk maklumat lanjut mengenai Kejuaraan GT 10 PRO MLBB pergi ke halaman Facebook rasmi Infinix Malaysia. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai GT 10 PRO yang dilancarkan baru-baru ini Infinix, lihat halaman Facebook rasmi Infinix Malaysia, halaman Instagram, saluran TikTok dan tapak web.

#OutplayTheRest #InfinixMalaysia #GT10Pro
Tiada ulasan:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter