Total Pageviews

November 2, 2016

Reka Dan Tempah Casing Phone Anda Sendiri Dengan Harga Murah Dan Penghantaran Percuma

Posted by   on

Sekarang lebih mudah korang boleh abadikan gambar kenangan di casing telefon. Selalu kita nak beli casing kena pergi kedai telefon dan kadang-kadang design yang ada tidak memenuhi kehendak kita. Tapi kali ni kita boleh design apa sahaja gambar dan bentuk untuk pastikan telefon kita lebih menarik.


Melalui laman facebook ini segalanya ada di sana. Korang boleh letak apa sahaja gambar untuk dijadikan casing telefon. Malah gambar keluarga mahupun gambar orang tersayang mampu hiasi phone anda sekarang.


Hanya senarai phone ini sahaja yang ada buat masa sekarang sedia untuk di tempah :-

Samsung  Note 2 | Samsung  Note 3 | Samsung  Note 4 | Samsung  Note 5
Samsung S3 | Samsung S3 Mini | Samsung S4 | Samsung S4 Mini | Samsung S5 | Samsung S6
Iphone 4 | Iphone 5/5s | Iphone5c | Iphone 6+ | Iphone 6s | Iphone 6

Jadi mana satu telefon korang kalau ada boleh tempah sekarang. How to order ikut step ini ok. 
Langkah 1 : LIKE dan SHARE link ni di Facebook anda - http://bit.ly/2eUpo9J.
Langkah 2 : WhatsApp foto pilihan anda ker 019-9.858.151.
Langkah 3 : Bayaran dibuat selepas menerima pengesahan.
Langkah 4 : Terima casing telefon anda dalam masa 3-5 hari bekerja selepas confirm design
.


Terma dan syarat:
· Tawaran sah sementara stok masih ada.
· Tawaran sehingga 30 Nov 2016.
· Tawaran adalah tertakluk kepada perubahan tanpa notis terlebih dahulu.

Korang juga boleh buat tempahan casing terus ke laman facebok dan juga laman web mereka. Tapi di sana tak ada promosi harga runtuh macam ni. Menarik bukan sekarang casing phone pun boleh design sendiri. Casing mereka juga menggunakan bahan yang kuat dan tahan lama. Tengok design yang saya buat ni nampak tebal dan kukuh bukan.


Jadi harga yang di tawarkan sangat berbaloi kerana kos penghantaran adalah percuma bagi semenanjung Malaysia. Order sebanyak yang boleh dan jadikan kenangan pada casing phone anda.

Tempahan dan pertanyaan :-
Tel / Whatsapp:  019 985 8151





No comments:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter