Jumlah Paparan Halaman

30 Mac 2022

vivo Y33T Bakal Dilancarkan 1 April Ini Di Malaysia

Posted by   on

vivo Malaysia di halaman Facebook telah memberi tanda satu lagi siri 'That's Y' yang akan datang - telefon pintar vivo Y33T. Telefon pintar itu akan dilancarkan pada 1 April 2022 di pasaran Malaysia. Pelancaran akan berlangsung dalam talian melalui strim langsung di enam platform - halaman Facebook rasmi vivo Malaysia, Twitter, YouTube, Tiktok dan kedai rasmi vivo Malaysia di Lazada dan Shopee.


Untuk membayangkan pengalaman pengguna yang lancar dan prestasi unggul, vivo Y33T disahkan mempunyai pemproses berkuasa, kamera belakang utama 50MP, ciri RAM yang dilanjutkan dan kapasiti bateri yang besar dengan teknologi pengecasan pantas.

Dikatakan bahawa vivo Y33T dikuasakan oleh Pemproses Qualcomm Snapdragon 680 yang berkuasa dengan storan 128GB dan Konfigurasi RAM 8GB yang memberikan prestasi lanjutan. Untuk fotografi, ia menampilkan kamera belakang utama 50MP dalam vivo Y33T, yang membantu dalam menangkap kedalaman artistik dan imej resolusi tinggi dengan sempurna.Dengan bateri besar 5,000mAh yang besar, telefon pintar terbaharu ini turut menyokong teknologi Pengecasan Pantas 18W dan vivo Energy Guardian (VEG) yang membantu meningkatkan pengurusan tenaga, di mana pengguna tidak perlu risau tentang hayat bateri.

Menampilkan semua ciri yang menakjubkan dan menarik ini, vivo Y33T ialah peranti reka bentuk cantik yang mampu membawa keseimbangan antara keperluan gaya hidup dan prestasi kepada semua pengguna. Vivo Y33T akan datang dalam varian warna baharu - Starry Gold, menyertai pilihan warna Midday Dream dan Mirror Black sedia ada.

'That's Y', adakah anda teruja? Duduk dan nantikan Halaman Facebook rasmi vivo Malaysia untuk lebih banyak kemas kini langsung vivo Y33T.

Tiada ulasan:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter