Jumlah Paparan Halaman

15 April 2022

Jom Raya Bersama Toshiba Tv Dengan Sambutan Ulang Tahun Ke-70

Posted by   on

Toshiba TV Malaysia baru-baru ini melancarkan kempen Sinar Raya Bersama Toshiba TV dari 10 April 2022 hingga 31 Mei 2022 bersempena dengan Ulang Tahun ke-70 dan musim perayaan Hari Raya. Rakyat Malaysia akan didedahkan dengan hadiah menarik dengan promosi pembelian dan diskaun sehingga RM1,900.00 semasa kempen. Model televisyen(TV) terpilih yang layak untuk promosi semasa kempen ini ialah Toshiba TV Z770, M550, C350 dan siri V35.Sebagai salah satu jenama televisyen (TV) terkenal di dunia, Toshiba TV sentiasa komited untuk menyediakan TV berkualiti yang menyampaikan kualiti audio-visual teater yang sangat baik kepada pelanggan mereka sejak awal organisasi. Daripada menghasilkan TV hitam putih kepada TV berwarna dan LCD serta TV LED Pintar akan datang yang disokong oleh sistem OS Pintar VIDAA terbaharu, Toshiba TV sentiasa mencari cara inovatif untuk meningkatkan pengalaman TV pelanggan, secara teknikal dan reka bentuk.

TV Toshiba sentiasa terkenal dengan kualiti gambar yang luar biasa dan bunyi yang menggetarkan hati yang digandingkan dengan sistem Android untuk menyampaikan ciri hiburan terbaik. M550 Toshiba ialah salah satu contoh terbaik kerana ia adalah penjual terbaik mereka bagi siri TV Ultra HD 4K yang didatangkan dengan paparan Gamut Warna Lebar yang terang secara semula jadi dan bunyi menarik yang disediakan oleh REGZA Power Audio Pro. Rakyat Malaysia yang ingin menikmati pengalaman yang lebih besar pada Raya boleh merebut peluang ini dan membeli TV M550 65” UHD 4K pada harga RM3,799 sahaja. Selain itu, mereka juga boleh mendapatkan baucar Touch 'n Go (TNG) RM100 percuma untuk berkongsi pengalaman audio-visual yang menarik dengan rakan dan keluarga mereka semasa musim perayaan ini.

Cabutan Bertuah Ulang Tahun MERIAH ke-70

Pelanggan akan diberi ganjaran dengan peluang cabutan bertuah apabila membeli model TV bertajuk dalam kempen Sinar Raya Bersama Toshiba TV melalui pengedar luar talian dan kedai dalam talian yang sah Toshiba TV. Mereka yang menyertai cabutan bertuah boleh berpeluang memenangi beberapa siri hadiah termasuk, satu hadiah utama baucar TNG RM700, hadiah kedua baucar RM70 TNG dan 70 hadiah istimewa baucar KFC RM30. Untuk menyertai cabutan bertuah, pelanggan hanya perlu mendaftar waranti Toshiba TV mereka dan mengemukakan bukti pembelian di laman web rasmi.
Hadiah dengan Penebusan Belian

Selain daripada cabutan bertuah, semua pelanggan akan menerima baucar TNG atau KFC percuma untuk pembelian TV Toshiba terpilih dalam siri Z770, M550 atau C350 (tidak termasuk C350 43") melalui kedai runcit luar talian yang dibenarkan. Pelanggan boleh menebus hadiah hanya dengan mendaftar waranti TV mereka di laman web rasmi Toshiba TV Malaysia.

Di Toshiba TV, mereka berbangga dengan pemproses teras ikonik Jepun yang diperhalusi dan direka bentuk, REGZA Engine. Ia membolehkan semua peranti memberikan kualiti gambar yang menakjubkan untuk pengalaman tontonan yang terbaik. Toshiba TV secara konsisten mengekalkan kualiti TVnya yang cemerlang di seluruh kilang pembuatan global mengikut personaliti dan komitmen jenamanya, "Be Real, Be Brilliant". Hasilnya, mereka menghasilkan TV dengan ketukangan indah yang memenuhi keperluan gaya hidup moden semasa dan mengekalkan kedudukan utama dalam industri.

Layari laman Facebook rasmi Toshiba TV Malaysia untuk maklumat lanjut mengenai kempen Sinar Raya Bersama Toshiba TV. Nantikan akaun Instagram mereka @toshibatvmalaysia, dan akaun YouTube dan TikTok rasmi mereka untuk mendapatkan maklumat produk terkini.
Tiada ulasan:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter