Jumlah Paparan Halaman

16 April 2022

Harley Raya Bersama Hisense Menawarkan Diskaun Sehingga RM6,000

Posted by   on

Dengan Raya yang semakin hampir, mungkin sudah tiba masanya untuk memberi rumah anda peningkatan yang sepatutnya. Hisense Malaysia akan melancarkan salah satu kempen promosi terbesar mereka, Harley Raya Bersama Hisense. Terdapat pelbagai tawaran, hadiah dan hadiah untuk dimenangi dari 15 April hingga 31 Mei 2022.Rakyat Malaysia boleh mengharapkan tawaran yang lebih baik dan hadiah menarik dengan pembelian peranti Hisense terpilih. Hisense 100’’ Smart Laser TV 100L5F ialah televisyen berteknologi tinggi dan mesra mata terkini yang menawarkan kualiti gambar 4K untuk pengalaman pawagam rumah dan boleh didapati untuk pembelian dengan diskaun RM3,000. Selain diskaun, mereka yang membeli TV Laser Pintar premium ini akan menerima langganan percuma selama setahun ke Netflix bernilai RM600 serta TV Hisense 70’’ A6500G percuma bernilai RM5,799.

“Hari Raya adalah masa yang disambut oleh kebanyakan kita di Malaysia dan merupakan penghormatan kepada kami untuk dapat membawa rakyat Malaysia pelbagai tawaran merentasi semua produk Hisense pada musim yang meriah akan datang ini. Kami telah menyediakan banyak hadiah untuk mereka yang membeli model terpilih semasa kempen ini daripada kad hadiah Netflix, baucar Touch 'n Go kepada peralatan dapur premium. Kami berharap ramai yang menikmati tawaran dan hadiah eksklusif yang kami ada di kedai semasa Harley Raya Bersama Hisense kami,” Encik William Li, Pengarah Urusan Hisense Malaysia.

Berikut adalah beberapa tawaran kemuncak dan hadiah yang ditawarkan semasa Harley Raya Bersama Hisense:Rakyat Malaysia boleh mendapatkan tawaran ini dan banyak lagi dengan hadiah percuma di semua kedai runcit Hisense yang sah di seluruh Malaysia. Untuk menebus hadiah, pergi ke https://campaign.hisense.com.my/raya22 dan isikan butiran pembelian dengan sewajarnya.

Harley Raya Belanja & Menang Cabutan BertuahHisense Malaysia juga menganjurkan cabutan bertuah perbelanjaan & menang untuk semua yang membeli minimum RM2,000 dalam satu resit di mana-mana kedai runcit sah Hisense di Malaysia atau kedai dalam talian sah Hisense. Mereka yang menyertai cabutan bertuah boleh berpeluang membawa pulang produk Hisense dan hadiah lain bernilai sehingga RM15,000. Hadiah-hadiah tersebut adalah seperti TV ULED 4K Hisense 65’’, Air Cond Inverter 2.5HP R32, Mesin Cuci Hadapan 8.5KG, serta hamper Raya dan baucar Lotus sehingga RM500. Pastikan anda mengisi butiran pembelian anda di https://campaign.hisense.com.my/raya22 dari 15 April hingga 31 Mei 2022 untuk menyertai cabutan bertuah.Untuk mengetahui lebih lanjut tentang acara dan promosi Hisense Malaysia, lawati Hisense Malaysia dan ikuti @HisenseMalaysia di Facebook, dan YouTube.
Tiada ulasan:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter