Jumlah Paparan Halaman

6 September 2022

Nikmati Pengalaman Hiburan Premium Dan Moden Dengan Barisan Produk TOSHIBA TV 2022

Posted by   on

Sebagai salah satu jenama televisyen (TV) yang terkenal di dunia, Toshiba TV sentiasa menyediakan pengguna dengan rangkaian TV dengan visual sinematik yang unggul dan kualiti bunyi kesetiaan tinggi yang memberikan pengalaman menonton TV realiti terbaik. Tahun ini, mereka akan meningkatkan pengalaman hiburan rakyat Malaysia dengan rangkaian TV pintarnya, termasuk Siri TV Toshiba Ultra HD 4K (Z770, M550L dan C350L), dan siri sedia HD Penuh atau HD (V31 dan V35). Semua siri yang disebutkan menawarkan pelbagai OS Pintar, termasuk Android TV, VIDAA TV dan Google TV, untuk model tertentu untuk memenuhi keperluan rakyat Malaysia.Kualiti hidup terus bertambah baik, dan persaingan dalam industri penerbitan TV menjadi lebih sengit sejak beberapa tahun ini. Sebagai jenama TV terkemuka global, kami sentiasa berbangga dengan "TV Reka Bentuk di Jepun" kami yang menyediakan pengalaman hiburan terbaik kepada pengguna di seluruh dunia, dan kami tahu betapa pentingnya penalaan pada TV. Oleh itu, semua TV Toshiba dilengkapi dengan baik dengan Enjin REGZA ikonik kami, yang ditala sepenuhnya di makmal kami di Jepun untuk menghasilkan semula realiti dan warna terang semula jadi seperti yang dimaksudkan oleh pencipta. Kami akan terus memperbaiki diri dengan lebih banyak inovasi dan teknologi, dan tidak akan berhenti mencari cara untuk menghasilkan TV berkualiti terbaik yang menyediakan pengguna pengalaman hiburan yang sangat realistik dan mengasyikkan, yang sejajar dengan mesej utama kami - Be Real, Be Brilliant," kata Tatsuhiro Nishioka, Pengurus Jenama Toshiba TV Global.Pengalaman Menonton Mengasyikkan


REGZA Engine 4K Pro ialah pemproses teras ikonik yang dibangunkan untuk Toshiba TV, yang REGZA bermaksud "Ekspresi Sebenar Dijamin oleh Seni Bina Menakjubkan". Dengan melengkapkan REGZA Engine 4K Pro ini kepada setiap TV Toshiba Ultra HD 4K jarak pertengahan dan mewah, pengguna boleh mengalami visual di luar imaginasi dan bunyi tulen kepada pengguna di seluruh dunia. Pada pemproses ini, Toshiba TV Z770 memberikan pengguna pengalaman menonton teater dengan teknologi AI 4K Upscaling dan Picture Optimizer yang unik. Teknologi AI 4K Upscaling dengan bijak mengeluarkan semula tekstur terperinci dan meningkatkan kandungan tontonan kepada hampir kualiti 4K, manakala teknologi AI Picture Optimizer, yang dipamerkan secara eksklusif oleh Toshiba TV Z770, membolehkan pengoptimuman masa nyata AI pada kualiti gambar.Selain daripada Enjin REGZA, Toshiba TV juga menggunakan teknologi gerbang TV, Teknologi Warna Kuantum Dot, pada Toshiba TV Z770 perdana mereka dan pelancaran siri Toshiba TV M550L baru-baru ini untuk memberikan warna terang tulen semula jadi. Teknologi khusus ini menjadikan setiap adegan menjadi lebih jelas dan menakjubkan dengan memberikan lebih satu bilion warna warna. Toshiba TV percaya bahawa penalaan adalah kunci untuk mempersembahkan adegan yang sempurna. Oleh itu, kedua-dua model boleh menawarkan kepada pengguna pemandangan yang mengagumkan dalam warna yang tepat dengan teknologi pemulihan asal dan pemetaan warna Toshiba TV yang diperhalusi.

Kualiti Bunyi Sinematik Terunggul


Kedua-dua TV pintar 4K dan TV pintar Toshiba TV dipasangkan dengan sistem bunyi yang hebat. Toshiba TV memiliki sistem audio ikonik yang dikenali sebagai REGZA Power Audio yang menghasilkan bunyi akustik yang kaya dan tebal untuk mencipta pengalaman yang mengasyikkan untuk pengguna. Dengan teknologi canggih dan ditala dengan teliti oleh profesional audio, ia membolehkan pengguna merasai bunyi yang datang terus dari skrin dan mempersembahkan suara manusia secara realistik. Sebagai model ikonik Ulang Tahun ke-70, Toshiba TV M550L menampilkan REGZA Power Audio Pro dan BAZOOKA Bass Woofer, manakala Toshiba TV Z770 dilengkapi secara eksklusif dengan REGZA Power Audio Pro+ ini, Quad Passive BAZOOKA Bass Woofer, dan Front Firing Speaker, menghasilkan bunyi bass yang menggoncang hati dan realiti yang menggugah jiwa. Toshiba TV M550L dan Z770 menampilkan kombo berkuasa siri Bass Woofer premium kerana jumlah kuasa output pembesar suara ialah 48W dan 80W, masing-masing.Selain daripada ciri visual-audio, OS TV Pintar juga merupakan salah satu ciri yang pengguna akan pertimbangkan apabila membeli TV. Untuk sejajar dengan aliran pasaran, Toshiba TV juga menawarkan rangkaian luas OS TV Pintar, termasuk Android TV, Google TV dan VIDAA TV, memenuhi keperluan semua orang dan membolehkan mereka mencapai kandungan kegemaran mereka dengan lebih cekap, walaupun dari telefon mereka ke TV. Di sebalik sistem OS Pintar yang dinyatakan di atas, terdapat berita baik untuk pengguna Apple. Bagi pengguna Apple, M550L dan C350L yang baru dilancarkan menampilkan Apple AirPlay dan Apple HomeKit, membolehkan mereka menstrim filem, permainan, muzik dan foto dengan lancar daripada Apple peranti ke skrin besar. Dengan teknologi Apple HomeKit, pengguna boleh mengawal TV dengan mudah daripada iPhone, iPad, HomePod mini, Apple Watch atau Mac.

Ketukangan Bertaraf Dunia Bertemu Gaya


Dengan reka bentuk TV Toshiba tanpa bezel dan minimalis, mereka memberikan pengalaman tontonan yang hebat yang boleh dimuatkan ke dalam persekitaran hidup dan membantu menyelami penonton ke dalam adegan berdasarkan falsafah Kecantikan Penting. Mencipta rupa yang bergaya untuk pengguna, Toshiba TV telah melonjakkan pasukan reka bentuknya ke peringkat seterusnya dengan menawarkan kedua-dua elemen berkualiti dan elegan dalam semua rangkaian televisyen mereka. Mereka menggunakan logam anod tulen untuk menyampaikan TV yang bergaya sambil mengekalkan binaan yang kukuh dan lasak, memberikan pengguna TV yang kelihatan benar-benar moden.

Penampilan yang elegan, gaya tontonan siaran langsung dan ciri bunyi yang hebat telah menjadikan Toshiba TV 2022 Line Up menjadi gabungan teater besar, stadium, gedung opera dan dunia maya.

Piala Dunia FIFA Qatar 2022


Bersempena dengan Piala Dunia FIFA Qatar 2022™, Toshiba TV dengan bangganya mengumumkan bahawa mereka adalah TV rasmi Piala Dunia FIFA Qatar 2022™ tahun ini dan telah melancarkan pertandingan Jualan TV Matlamat dan cabutan bertuah mulai hari ini hingga ke-31 Oktober. Rakyat Malaysia boleh menjimatkan sehingga RM2,500 dengan membeli Toshiba TV M550L (55") atau C350L (75") yang baru dilancarkan melalui Tawaran MEGA Piala Dunia FIFA Qatar 2022™, dan mereka yang membeli Siri TV Ultra HD 4K berhak mendapat hadiah eksklusif serta baucar Touch N Go(TNG) sehingga RM70.

Selain itu, pelanggan yang menyertai cabutan bertuah akan berpeluang memenangi beberapa siri hadiah termasuk lapan tiket Piala Dunia FIFA Qatar 2022™ sebagai hadiah utama, baucar TNG RM500 untuk hadiah kedua, dan hadiah ketiga akan menerima RM Baucar 200 TNG. Untuk menyertai cabutan bertuah, pelanggan mesti membeli TV bernilai RM1,999 ke atas, mengisi butiran, dan menyerahkan bukti pembelian melalui https://www.toshibatv-my.com/tvgoalpromo. TV yang layak untuk peluang ini ialah Toshiba TV Z770, siri M550L dan siri C350L.

Untuk mengetahui maklumat lanjut mengenai Toshiba TV 2022 Line Up, layari laman web rasmi Toshiba TV Malaysia di https://www.my.toshiba-visual.com/ atau halaman Facebook rasmi mereka untuk lebih banyak produk dan butiran promosi. Juga, nantikan akaun Instagram mereka @toshibatvmalaysia, dan akaun rasmi YouTube dan TikTok mereka untuk mendapatkan maklumat produk terkini.

Tiada ulasan:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter