Jumlah Paparan Halaman

20 November 2023

vivo Memperkenalkan Y27S Terbaru: Superstar Baru Dalam Domain Telefon Pintar

Posted by   on

vivo Malaysia teruja untuk mempersembahkan vivo Y27s, tambahan terbaharu kepada siri vivo Y, mempamerkan ciri-ciri cemerlang dan reka bentuk menawan yang mendorongnya ke status superstar. Vivo Y27s didatangkan pada harga mampu milik iaitu RM799. Bermula dari 25 November 2023, rakyat Malaysia boleh memanfaatkannya di kedua-dua platform dalam talian dan luar talian, menjadikan peranti superstar ini boleh diakses oleh semua orang. Berikut adalah beberapa ciri utama vivo Y27s.
Reka bentuk yang Elegan dan Bergaya:


Gabungan Garden Green dan Burgundy Black mencipta reka bentuk indah yang menggabungkan fesyen dan kesenian dengan lancar. Dengan Paparan Cahaya Matahari 90Hz, telefon ini merangkumi estetika yang menakjubkan di bahagian hadapan dan belakangnya.

Banyak Storan:


Menawarkan sehingga 16 GB RAM (8 GB + 8 GB Extended RAM) yang dipasangkan dengan kapasiti storan 256 GB yang besar, boleh dikembangkan sehingga 1 TB, memastikan ruang yang mencukupi untuk kehidupan digital anda.

Prestasi Kuat:


Dikuasakan oleh pemproses Snapdragon 680, vivo Y27s memberikan prestasi luar biasa untuk pengalaman berbilang tugas dan permainan yang lancar.

Pengecasan Cepat:


Dengan teknologi pengecasan pantas 44W dan bateri berdaya tahan 5000 mAh, Y27s menjamin penggunaan berpanjangan tanpa mengorbankan kelajuan. Capai caj 30% dalam masa 15 minit sahaja.

Kamera yang menyeronokkan:


Tingkatkan permainan fotografi anda dengan kamera 50MP beresolusi tinggi, merakam setiap detik dengan terperinci yang jelas.

Telefon pintar superstar vivo Y27s ini kini boleh dibeli pada harga menarik iaitu RM799 di mana-mana kedai konsep vivo terdekat, kedai E rasmi vivo Malaysia, Shopee, Lazada dan kedai TikTok.

Nantikan lebih banyak kemas kini di halaman Facebook rasmi vivo dan Laman Web rasmi vivo Malaysia untuk kemas kini terkini.Tiada ulasan:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter