Jumlah Paparan Halaman

11 Mei 2024

Siri vivo V30 Adalah Hadiah Yang Sempurna Untuk Hari Ibu

Posted by   on

Hari Ibu ini, vivo Malaysia teruja untuk mengumumkan kempen khasnya yang mengetengahkan hadiah sempurna untuk wanita terpenting dalam hidup kita, ibu kita. Sebagai sebahagian daripada perayaan ini, vivo sangat teruja untuk memperkenalkan siri vivo V30, yang terdiri daripada vivo V30, vivo V30 Pro dan vivo V30e, sebagai pilihan ideal untuk menyatakan rasa terima kasih dan kasih sayang terhadap ibu tersayang kami. Dengan ciri-ciri termaju dan kualiti kameranya, siri vivo V30 menonjol untuk memastikan ibu-ibu boleh terus berhubung dan terlibat dengan mudah dalam detik-detik yang paling penting, menjadikannya sebahagian penting dalam kehidupan mereka pada Hari Ibu ini dan seterusnya.1. Kualiti kamera yang inovatif


Ibu adalah penyimpan ingatan keluarga yang sentiasa berhak mendapat yang terbaik. Siri vivo V30 adalah untuk merevolusikan fotografi potret, menjadikan setiap saat benar-benar tidak dapat dilupakan. Dengan Aura Light Portrait 3.0, ibu boleh merakam potret yang menakjubkan dengan kebimbangan keadaan cahaya malap dan ketidaktepatan warna. Sumber cahaya yang lebih besar dan lebih lembut memastikan butiran yang jelas dan mengekalkan tekstur kulit yang halus. Selain itu, ciri yang dipertingkatkan AI vivo V30 menjamin kenangan indah bersama orang tersayang, setiap masa. Oleh itu, siri vivo V30 akan menjadi sangat sesuai untuk semua ibu.

2.Bateri tahan lama untuk ibu On-the Go


Siri vivo V30 telah memanjangkan ketahanan baterinya dengan ketara, kini mengekalkan lebih 80% kapasitinya walaupun selepas 1600 kitaran nyahcas cas, dan menyokong sehingga 23 jam masa siap sedia. Dengan jadual yang padat dan multitasking yang berterusan, ibu memerlukan telefon pintar yang boleh memenuhi permintaan mereka. Siri vivo V30 menampilkan bateri berkuasa yang memberikan prestasi berpanjangan, memastikan ibu-ibu boleh terus berhubung sepanjang hari tanpa bimbang tentang kehabisan kuasa.

3. Gabungan sempurna fesyen dan berfungsi untuk ibu di mana-mana


Siri vivo V30 adalah telefon pintar yang anggun dengan ketebalan hanya 7.45 mm. Peranti ini dengan mudah menggabungkan estetika elegan dengan ciri mesra pengguna, meningkatkan pengalaman telefon pintar ke tahap kefungsian dan fesyen yang baharu. Ibu-ibu di mana-mana akan gembira dengan integrasi gaya dan bahan, kerana peranti inovatif ini akan menjadi teman yang sangat diperlukan dalam kehidupan seharian mereka.

4.Ibu kini boleh melakukan pelbagai tugas seperti Pro


Bagi ibu yang melakukan semuanya, siri vivo V30 adalah teman berbilang tugas yang terbaik. Dengan pemproses yang berkuasa dan ruang storan yang luas, ibu boleh menyesuaikan diri dengan kerja, keluarga dan segala-galanya dengan mudah. Daripada mengurus jadual sehinggalah sentiasa menerima e-mel, siri vivo V30 membantu ibu kekal teratur dan produktif, tidak kira betapa sibuknya kehidupan.
Sempena sambutan Hari Ibu, vivo Malaysia dengan sukacitanya mengumumkan pertandingan fotografi khas yang bertujuan menyebarkan kasih sayang dan penghargaan yang tidak terhingga kepada ibu di mana-mana. Rakyat Malaysia boleh meraikan Hari Ibu dengan peraduan fotografi khas vivo Malaysia dari 6 Mei hingga 13 Mei 2024, berkongsi detik-detik keibuan yang mengharukan dan kisah mereka untuk peluang memenangi hadiah bernilai sehingga RM5000.

Peserta boleh menyertai peraduan fotografi ini dengan mengikuti langkah mudah berikut:-

1. Kongsi potret cantik orang yang anda sayangi di mana-mana platform media sosial pilihan. Bagi pengguna vivo digalakkan untuk menghidupkan tera air vivo
2. Gunakan hashtags yang dinyatakan #vivoV30Series, #vivoPortraitSoProPhotographyContest Shines, dan #V30eMothersDay dalam siaran anda untuk menyertai peraduan secara rasmi.
3. Akhir sekali, tag @vivo_Malaysia dan 2 rakan untuk menyertai peraduan.
 
Untuk menambahkan lapisan keterujaan tambahan pada kempen Hari Ibu, vivo Malaysia sangat teruja untuk mengumumkan kerjasama dengan salah seorang pengaruh makanan paling popular di Malaysia, Daweihungry. Dengan personaliti berkarisma dan kandungan yang menarik, dia akan menyertai vivo Malaysia untuk menyebarkan mesej kasih sayang dan penghargaan kepada ibu di mana-mana. Melalui perkongsian yang menarik ini, vivo menyasarkan untuk memberi inspirasi kepada keluarga untuk meraikan Hari Ibu dengan cara yang bermakna dengan menghadiahkan ibu mereka pasangan yang sempurna, siri vivo V30 akan sentiasa dihubungkan dengan orang tersayang mereka.

Ikuti perkembangan terkini dengan promosi terkini dan spesifikasi produk siri vivo V30 di laman web rasmi vivo Malaysia dan halaman facebook vivo Malaysia.
Tiada ulasan:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter