Jumlah Paparan Halaman

16 Julai 2019

Hanya Guna Aplikasi Telefon Pintar Boleh Dapat Duit Dengan Mudah

Posted by   on

Tidak dinafikan zaman sekarang ni orang yang berada di rumah sahaja pun boleh buat duit tanpa perlu pergi ke pejabat. Salah satunya dengan menggunakan sosial media yang begitu popular sekarang ni seperti Instagram, Youtube, Facebook dan terbaru TikTok. Jadi tiada alasan untuk kita tidak menjana duit melalui semua itu tak perlu modal yang banyak hanya perlu sebuah telefon pintar dan juga talian internet yang stabil.


Kini dalam telefon pun dah ada banyak aplikasi yang boleh kita daftar untuk mendapat duit. Memang nampak macam leceh tapi daripada tiada langsung sekurang-kurangnya kita berusaha. Biar sikit lama-lama jadi bukit kerana saya juga telah cuba beberapa aplikasi yang dapat menjana pendapatan ini. Jom kita lihat beberapa aplikasi yang korang boleh muat turun dan kumpul duit.

1) JAG


Aplikasi ini paling banyak korang boleh kumpul duit dengan cepat mengikut langkah-langkah yang diberikan. Kalau korang perlu buat task yang perlu kongsi kat sosial media hanya upload sahaja dan submit link yang diperlukan. Ada juga tugasan yang memerlukan kita share kat whatsapp atau wechat. Setiap task ada harga yang ditetapkan makin banyak kita buat makin besar nilai yang akan ditawarkan. Korang boleh muat turun aplikasi JAG kat sini nanti daftar percuma seperti biasa dan boleh terus dapat duit.


2) Cashzine


Ini satu lagi aplikasi yang paling mudah untuk anda dapat duit. Caranya anda hanya perlu membaca beberapa artikel yang diberikan dan secara automatik akan masuk point dalam akaun anda. Kalau nak lebih lagi boleh kongsi artikel tersebut kat sosial media anda. Jadi tunggu apa lagi kalau ada masa lapang baca artikel yang diberikan dan dapat duit. Muat turun Cashzine kat sini dan terus mendaftar percuma.

3) Fuhla


Kalau aplikasi ini pula korang tugasnya adalah memuat turun aplikasi lain yang dipromote dalam Fuhla tersebut. Korang diberi tempoh sehingga 30 hari selepas itu baru boleh uninstall aplikasi tersebut. Setiap aplikasi yang dimuat turun akan diberi bayaran mengikut jenis. Makin banyak aplikasi yang korang muat turun makin banyak boleh kumpul duit.


Semua aplikasi ini adalah percuma hanya perlu kepada usaha dan juga kerajinan anda untuk mengikut tugasan dan syarat yang ditetapkan. Sebab itu orang kata kalau nak seribu daya tak nak seribu dalih. Zaman sekarang orang yang malas sahaja kat tak boleh jana duit. Melalui telefon pun dan boleh kumpul duit. Saya sendiri dah cash out lebih daripada RM1000 untuk ketiga-tiga aplikasi ini. Korang bila lagi. Cuba lah sekarang.



1 ulasan:
Write comments
  1. Sy bru berjinak gan cashzine,nape setiap kali sy share ke fb..dia error..katenye kena block..da penyelesaian x?

    BalasPadam

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter