Jumlah Paparan Halaman

11 Ogos 2020

WCT Malls Melancarkan Kempen ‘Shop, Stay & Fly’

Posted by   on

Peminat membeli-belah berminat untuk mendapatkan hadiah utama kerana WCT Malls melancarkan kempen ‘Shop, Stay & Fly’ yang menarik yang menawarkan peluang kepada shopaholics untuk memenangi hadiah sehingga RM150,000.


Selena Chua, Ketua Pegawai Eksekutif - Malls Management berkata, “Kami gembira dapat melancarkan kempen‘ Shop, Stay & Fly ’di WCT Malls. Kami sangat menghargai pembeli kami dan berhasrat untuk meningkatkan dan memperkaya pengalaman membeli-belah mereka di pusat membeli-belah kami. Kami menyokong usaha pemerintah dalam meremajakan industri pelancongan dengan mengadakan kempen menarik yang menawarkan hadiah yang luar biasa, promosi yang tak terkalahkan dan aktiviti menarik untuk mendorong penduduk dan pelancong membeli produk buatan Malaysia dan menyokong sektor runcit tempatan."

Kempen ini akan berlangsung dari 7 Ogos - 12 Disember 2020 di semua pusat membeli-belah di bawah pengurusannya, iaitu Paradigm Mall Petaling Jaya (PMPJ), Paradigm Mall Johor Bahru (PMJB), gateway @ klia2 dan Terminal SkyPark, untuk menyokong Cuti-Cuti Malaysia dan kempen Jualan Sale Malaysia oleh Kementerian Pelancongan, Kesenian dan Kebudayaan dan Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna.

Pembeli layak mendapat satu penyertaan untuk menyertai kempen ‘Shop, Stay & Fly’ dengan perbelanjaan minimum RM50 dalam satu transaksi di mana-mana cawangan di WCT Malls sementara ahli kad Citibank layak untuk dua kali penyertaan. Dibeli setiap bulan, pembeli bertuah berpeluang memenangi sepasang tiket penerbangan pulang domestik Firefly atau menginap 2 hari 1 malam di New World Petaling Jaya Hotel dalam tempoh kempen.

Untuk menggandakan kegembiraan, pembeli yang membuat pembelian pada 8 Ogos, 9 September, 10 Oktober, 11 November dan 12 Disember 2020 berhak menggandakan peluang mereka untuk memenangi cabutan bertuah, sementara ahli kad Citibank berhak mendapat empat penyertaan.

Dengan lebih daripada 700 kedai runcit dan perkhidmatan, termasuk jenama fesyen berjenama dan jalan raya, gedung kecantikan, perabot rumah, kedai elektronik dan pelbagai pilihan makanan & minuman di empat pusat membeli-belah, WCT Malls menawarkan tawaran dan potongan harga yang tidak dapat ditolak.

Selain kempen 'Shop, Stay & Fly', WCT Malls juga menjalankan kempen #KisahWiraKita sempena Hari Kemerdekaan Malaysia dan Hari Malaysia dari 14 Ogos - 20 September 2020. Untuk memperingati kemerdekaan ke-63 Malaysia, WCT Malls telah menganjurkan gabungan hebat aktiviti dan pertandingan yang menyeronokkan untuk pelanggan setia mereka.


Pusat Beli-belah WCT:
Tajuk: 555,000 WCT Buddy mendapat hadiah untuk pembeli setia
Tarikh: 8 Ogos, 9 September, 10 Oktober, 11 November & 12 Disember 2020

Beli dan Menang! Jadilah pembeli teratas pada tarikh istimewa - 8 Ogos, 9 Sep, 10 Okt, 11 Nov & 12 Dis dan berpeluang untuk pergi dengan WCT Buddy Points tambahan.

WCT Buddy App adalah program ganjaran dan kesetiaan tanpa kad yang cekap oleh WCT Malls yang mengumpulkan 'poin rakan' untuk pembeli ketika mereka berbelanja di kedai yang mengambil bahagian di semua Pusat WCT. Poin rakan boleh ditukar menjadi WCT Cash Voucher, eDeals, reward, merchandise eksklusif dan banyak lagi. * Tertakluk pada terma & syarat

Paradigm Mall Petaling Jaya:
Tajuk: Kami adalah Peraduan & Pameran Fotografi Rakyat Malaysia
Tarikh peraduan: 8 - 21 Ogos 2020 PMPJ mengalu-alukan jurugambar untuk menyerahkan gambar asli terbaik mereka yang bertemakan tema 'Kami Orang Malaysia' ke paradigmphotocontest@pspj.org. 40 penyertaan yang disenarai pendek akan dipaparkan di sekitar pusat membeli-belah dari 29 Ogos hingga 16 September 2020. Pemenang hadiah utama peraduan akan menerima baucar tunai bernilai RM800 & Telefon YES 4G. Naib juara kedua akan pergi dengan baucar tunai bernilai RM300 & YES 4G Smartphone, sementara naib juara ketiga akan diberikan baucar tunai bernilai RM150 & YES 4G Smartphone. 15 pemenang Merit akan menerima baucar tunai bernilai RM100 setiap satu manakala 22 pemenang saguhati masing-masing akan menerima baucar tunai RM50.
* Tertakluk pada terma & syarat

Tajuk: Peraduan Menghias Kek Merdeka Tarikh peraduan: 31 Ogos 2020
- 14 Ogos 2020 - 30 Ogos 2020 (Tempoh Pendaftaran)
- 31 Ogos 2020 (Hari Peraduan) 2 slot - 11 pagi & 5 petang
- Good Times DIY & Lifestyle Café (Lot 03, Tingkat 2).
- Peraduan terbuka untuk seorang dewasa dan seorang kanak-kanak (berumur 7-12 tahun).
- Bayaran pendaftaran RM20 sepasang (dewasa & kanak-kanak) diperlukan untuk peraduan ini. Pembayaran yang akan dibuat di Concierge, Level G setelah peserta berjaya mendaftar secara dalam talian. Resit akan dikeluarkan. RM20 akan dikembalikan kepada peserta pada hari peraduan.
- Peraduan ini terhad kepada 10 pasang sahaja setiap slot masa. Terdapat dua slot masa untuk peraduan ini; 11 pagi & 5 petang. Peserta memilih slot masa yang ada. Pendaftaran dibuat berdasarkan urus niaga pertama.
- Hadiah pertama: Voucher Baking Good Times untuk Menu Lanjutan bernilai RM145 + Baucar Tunai RM400 Hadiah ke-2: Baucar Good Times Baking untuk Menu Pertengahan bernilai RM95 + Voucher Tunai RM250 Hadiah ketiga: Baucar Baking Good Times untuk Menu Mudah bernilai RM65 + baucar Tunai RM150 Hadiah saguhati 5x: Baucar Tunai RM50
- Peserta mesti membawa sendiri bahan hiasan & topping lain untuk menghias kek mereka. Hanya pangkalan kek span 6 inci, krim hiasan, coklat, taburan, alat penaik & peralatan yang akan disediakan oleh Good Times DIY & Lifestyle Cafe.

Setiap peserta akan diberi masa dua (2) jam untuk menyelesaikan menghias kek.

Paradigm Mall Johor Bahru:
Tajuk: Terima Kasih Wira Kita- Peraduan Facebook
Tarikh peraduan: 14 Ogos - 16 September 2020

Hari Kebangsaan ini, raikan ‘Wira’ tempatan anda! Rakyat Malaysia boleh menyertai peraduan ini dengan berkongsi kisah-kisah inspirasi mengenai pahlawan tempatan yang telah melampaui batas untuk membantu orang lain dan telah membuat perbezaan dengan tindakan mereka. Cerita terbaik akan dipaparkan di panel digital PMJB. Untuk memasuki peraduan, para peserta dikehendaki menyukai Halaman Facebook Paradigm Mall JB & Getha dan menyertakan #KisahWiraKita #ParadigmJB #getha dalam cerita mereka. 10 pemenang bertuah dengan kisah terbaik akan memenangi Bantal Lateks Galaxy Getha bernilai RM289! * Tertakluk pada terma & syarat

Tajuk: Ganjaran Bayi Merdeka
Tarikh: 28 - 31 Ogos 2020 dan 11 - 16 September 2020
PMJB akan menyambut ulang tahun kelahiran rakyat Malaysia yang dilahirkan pada 16 atau 31 bulan mana-mana dengan hadiah istimewa! * Tertakluk pada terma & syarat

Tajuk: Jadilah Wira, Selamatkan Hidup
Tarikh: 15 Ogos 2020
Tempat: Tahap Atrium UG
Semua orang dewasa dipersilakan ke Derma Darah oleh Hospital Sultanah Aminah. Bukanlah membanggakan apabila anda membantu menyelamatkan nyawa! Oleh itu, gulung lengan baju anda, kerana tidak lebih dari ‘Wira’ daripada itu.

Tajuk: Peraduan reka bentuk kad pop timbul 3D Anak Saya Malaysia
Tarikh: 5 September 2020
Tempat: Tahap Atrium UG
Luahkan cinta anda kepada Malaysia dalam peraduan reka bentuk kad pop timbul 3D! Rebutlah peluang ini untuk menunjukkan kreativiti anda dan memenangi hadiah menarik.

Tajuk: Penebusan Hari Lama yang Baik
Tarikh: 14 - 31 Ogos 2020
Pembeli yang membelanjakan RM200 ke atas dalam maksimum dua resit boleh menebus buku nota eksklusif dan satu baucar tunai SPAO RM10. Pelanggan yang membelanjakan RM300 ke atas dalam maksimum tiga resit berhak menerima satu baucar tunai F&B kegemaran rakyat Malaysia sepanjang masa dan satu baucar tunai SPAO RM10.
* Tertakluk pada terma & syarat

gateway @ klia2 & Terminal SkyPark
Tajuk: Promosi Tempat Letak Kereta
Tarikh: 1 - 31 Ogos 2020
Pengunjung mall di gateway @ klia2 & Terminal SkyPark boleh meletakkan kenderaan mereka secara percuma untuk jam pertama, diikuti dengan caj minimum sebanyak RM2 untuk setiap jam berikutnya. * Tertakluk pada terma & syarat

pintu masuk @ klia2
Tajuk: Kempen Derma Darah
Tarikh: 14 - 16 Ogos 2020 & 4 - 6 September 2020
Pengunjung pusat membeli-belah boleh menyertai pemanduan Derma Darah yang diadakan di Aras 2, Ketibaan (Di Balik ERL) dari pukul 11 ​​pagi hingga 5 petang. * Tertakluk pada terma & syarat

Terminal SkyPark
Tajuk: Pemberian Topeng Muka
Tarikh: Sedang berlangsung
Pengunjung pusat beli-belah di Terminal SkyPark boleh menebus dua helai topeng muka semasa menunjukkan tiket tempat letak kenderaan mereka di kaunter pekerja di Tingkat Bawah. * Terma & syarat terpakai dan selagi stok masih ada.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai aktiviti dan promosi, sila kunjungi laman media sosial dan laman web di:

Laman web
Paradigm Mall PJ: www.paradigmmall.com.my 
Paradigm Mall JB: www.paradigmall.com.my/jb 
gateway @ klia2: www.gatewayklia2.com.my 
Terminal SkyPark: http://www.subangskypark.com/

Halaman Facebook
Paradigm Mall PJ: https://www.facebook.com/ParadigmPJ/ 
Paradigm Mall JB: https://www.facebook.com/ParadigmJB/ 
gateway @ klia2: https://www.facebook.com/gatewayklia2 / 
Terminal SkyPark: https://www.facebook.com/SubangSkyPark/


Tiada ulasan:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter