Jumlah Paparan Halaman

21 Januari 2021

realme Watch S Pro Dengan Premium Stainless Steel

Posted by   on

realme Malaysia memulakan bab pertama 2021 dengan mengambil langkah dengan realme Watch S Pro terbarunya. Ini adalah produk baru yang boleh dipakai untuk ekosistem AIoT realme untuk memberikan pengalaman teknologi yang lebih besar untuk belia di seluruh dunia. Rakyat Malaysia kini dapat menikmati reka bentuk trend, bantuan kesihatan, ciri pintar dan jangka hayat bateri yang lebih lama dengan fungsi terbaru yang dilengkapi dalam realme Watch S Pro."Terima kasih atas sambutan yang luar biasa dari peminat, kami dikenali sebagai Jenama Boleh Pakai Terlaris di Shopee selama enam bulan berturut-turut. Pengiktirafan dan kasih sayang dari peminat kami sangat mendorong kami untuk membuat lebih banyak peranti AIoT. Untuk memulakan tahun baru, kami sangat gembira untuk memperkenalkan inovasi bergaya dan pro kami, real S Watch S Pro. Kali ini, kami menghadirkan pakaian baru yang bergaya dan sesuai untuk golongan muda, ”kata Tiffany Teh, Pengurus Jenama realme Malaysia.

realme Watch S Pro mempunyai Skrin AMOLED 1,39 "dengan Gorilla Glass yang membolehkan pengguna menatal dengan lancar pada paparan bulat. Layar ini dilengkapi dengan resolusi tinggi 454 * 454 piksel dan PPI hingga 326 yang menunjukkan visual yang hidup dan hidup. Fungsi Always-On Display (AOD) membolehkan pengguna mendapatkan maklumat masa dengan serta-merta pada bila-bila masa dan di mana sahaja. Anda juga boleh memilih salah satu daripada lebih daripada 100 Wajah Jam Bergaya dan menggunakannya secara bebas selama 3 bulan tanpa mengulang.

Dari segi pandangan, realme Watch S Pro hadir dengan reka bentuk trend sambil mengadopsi sarung Keluli Tahan Karat Premium yang banyak digunakan dan tahan lama. Tali jam tangan diperbuat daripada silikon cair mewah dengan bahan tahan lama, ringan dan mesra kulit yang sesuai untuk rutin harian dan sukan. Selain itu, pengguna boleh memilih tali Kulit Vegan untuk memamerkan fesyen anda. Selain itu, jam tangan pintar juga mempunyai GPS Dual-Satelit Berketepatan Tinggi yang menyediakan fungsi rakaman trek laluan bebas kepada pengguna untuk sukan luar seperti berlari, mendaki, berbasikal dan berjalan kaki.

realme Watch S Pro boleh menjadi pembantu kesihatan peribadi semua orang dengan ciri pengesanan oksigen darah dan juga sensor PPG yang ditingkatkan yang menyokong pemantauan degupan jantung 24 jam tanpa gangguan. Peranti ini mampu mengesan tahap darah oksigen dan memberikan hasil ketepatan tinggi mengikut keselesaan anda tanpa menggunakan peralatan perubatan. Lebih-lebih lagi, pengguna akan diberi amaran dengan penggera degupan jantung jika kadar denyutan jantung lebih rendah atau lebih tinggi daripada tahap purata. realme Watch S Pro boleh bertindak sebagai peringatan bagi pengguna untuk memperhatikan kesihatan fizikal mereka.Selain itu, Realme Watch S Pro juga berperanan sebagai Jurulatih Sukan anda kerana ia menyokong sehingga 15 jenis mod sukan seperti Larian Dalam & Luar Rumah, Berjalan Dalaman & Luar, Mendaki, Berenang, Bola Keranjang, Yoga dan banyak lagi. Mod Renang baru ditambahkan untuk pengguna merakam dan berkongsi data sukan renang dalam masa nyata, termasuk SWOLF, jumlah kalori, jarak berenang dan banyak lagi. Pengguna tidak perlu risau tentang prestasi Realme Watch S Pro sebagai perakam berenang yang luar biasa di bawah air walaupun sedalam 50 meter kerana ciri tahan air 5ATM.

Terdapat beberapa ciri pintar menarik yang terdapat di Realme Watch S Pro juga. Pengguna akan merasa senang kerana anda dapat membuka kunci telefon pintar realme secara automatik sambil menghampirinya dengan jam pintar. Ia juga dapat dipasangkan dengan lancar dengan telefon pintar realme dan dapat menerima pemberitahuan dari hampir semua aplikasi pihak ketiga. Dengan menghubungkan realme Watch S Pro ke aplikasi Realme Link Smart, anda boleh menyegerakkan dan melihat data kesihatan lengkap anda dengan telefon pintar anda.

Bateri besar 420mAh tertanam di dalam badan realme Watch S Pro, yang membolehkan peranti bertahan sehingga 14 hari. Ia dapat dicas sepenuhnya dengan berkesan hanya dalam 2 jam melalui cas pengecasan magnetik.
Tiada ulasan:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter