Jumlah Paparan Halaman

20 Julai 2022

vivo Menganjurkan Anugerah Filem Pendek Visual Creator Dan Menangi Hadiah Hebat

Posted by   on

Sebagai salah satu peneraju dalam pengimejan mudah alih, vivo Malaysia menganjurkan Anugerah Filem Pendek Visual Creator untuk menggalakkan semua rakyat Malaysia untuk mempamerkan kreativiti mereka dengan menggunakan telefon pintar mereka. Peserta boleh menghantar video mereka mulai hari ini hingga 24 Oktober 2022.



Anugerah Filem Pendek Visual Creator memainkan peranan penting dalam merealisasikan nilai jenama vivo – “Joy of Humanity”, yang bertujuan untuk menggalakkan pengguna mudah alih menangkap dan berkongsi cerita unik mereka dari perspektif berbeza dengan orang di seluruh dunia. Melalui pertandingan ini, vivo menyasarkan untuk memacu inovasi dalam teknologi pengimejan sambil membolehkan lebih ramai orang di seluruh dunia menikmati mencipta kandungan yang menyeronokkan dan menghiburkan dengan teknologi,” kata Mike Xu, Ketua Pegawai Eksekutif vivo Malaysia.

Cara untuk menyertai Anugerah Filem Pendek Pencipta Visual vivo 2022:
Langkah 1: Muat naik video ke platform media sosial (Facebook, Instagram, Twitter). Sertakan hashtag berikut: #vivoVisualCreator #OurStoryRedefined, dan tandai (@) akaun vivo rasmi (akaun vivo tempatan atau global).
Langkah 2: Serahkan fail video asal berserta butiran berikut melalui e-mel kepada visualcreator.my@vivo.com sebelum 24 Oktober 2022.
I. Nama sebenar peserta.
II. Akaun media sosial, alamat e-mel dan nombor hubungan.
III. Negara/Wilayah peserta.
IV. Latar belakang atau cerita penciptaan filem pendek, dan sebarang kenyataan lain atau kandungan yang berkaitan.

Anugerah dibahagikan kepada dua kategori: Anugerah Global (jumlah lima) dan Anugerah Serantau (tujuh keseluruhan), sejumlah 12 Anugerah.

Anugerah Global】USD7,000 setiap pemenang: (1 pemenang untuk setiap anugerah)
• Filem Terbaik
• Cerita Terbaik
• Penyuntingan Terbaik
• Fotografi Terbaik
• Pencipta Terbaik

Anugerah Serantau】USD3,000 setiap pemenang: (1 pemenang untuk setiap wilayah)
• Filem Terbaik Serantau

Hadiah Lain】untuk setiap pemenang Anugerah:
• Sijil anugerah
• Telefon pintar siri vivo X terbaharu
• Komen profesional daripada juri
• Pendedahan rasmi daripada vivo

Penggunaan kandungan termasuk tetapi tidak terhad kepada paparan di tapak web rasmi vivo.com, paparan pada akaun media sosial rasmi vivo, dan pameran video luar talian yang dihoskan atau disokong oleh vivo.

*Tertakluk kepada terma dan syarat.
*Semua amaun kewangan di atas dinyatakan sebelum cukai.

Telefon pintar pada masa kini memudahkan pencipta kandungan untuk menangkap dan merakam kisah kehidupan yang ingin mereka ketengahkan. vivo, sebagai perintis dalam inovasi pengimejan mudah alih, terus menganalisis dan bertindak balas terhadap perubahan keperluan 400 juta penggunanya di seluruh dunia. Bersempena dengan siri vivo X80 terbaharu, vivo telah menandakan bab seterusnya dengan perkongsian pengimejan globalnya, ZEISS dan usaha bersama mereka untuk mencipta pengalaman pengimejan mudah alih yang terbaik.

Untuk maklumat lanjut mengenai Anugerah Filem Pendek Pencipta Visual vivo, sila layari https://www.vivo.com/my/activity/vivo-visual-creator atau Halaman Facebook rasmi vivo Malaysia untuk merujuk butiran garis masa dan keperluan.








Tiada ulasan:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter