Jumlah Paparan Halaman

30 Ogos 2022

Alami Kualiti Visual Unggul Dengan TV ULED Hisense Siri U7H

Posted by   on

Berikutan pelancaran Hisense premium terbaharu Hisense 4K UHD A6100H Siri TV, Hisense Malaysia berbesar hati untuk mengumumkan pelancaran siri TV serba baharu mereka yang dilengkapi dengan teknologi ULED tercanggih Hisense, Hisense U7H. Siri ini menawarkan dua saiz berbeza, 55-inci dan 65-inci dan masing-masing berharga RM3,999 serta RM4,999.Kami berbangga memperkenalkan satu lagi siri TV yang direka untuk memberikan kualiti tontonan yang unggul dengan pelbagai ciri penambah visual. Rakyat Malaysia boleh yakin bahawa siri ini akan dilengkapi dengan ciri-ciri untuk memberikan kemudahan dan keselesaan sepenuhnya sambil menonton perlawanan sukan kegemaran anda,” Encik Derek Jin Pengarah Urusan Hisense Malaysia.

Kualiti Visual yang Luar Biasa

Selain reka bentuk dan ciri pintar yang disertakan dengan TV, kekuatan visual TV adalah amat penting. Oleh itu, Hisense ULED TV siri U7H menghasilkan visual yang indah kerana ia menggunakan teknologi Quantum Dot yang menghasilkan warna yang tepat, tulen dan terang kerana ia menggabungkan nanopartikel ke dalam panel TV yang menaikkan panel LED ke tahap tertinggi. Warna visual tidak terjejas apabila terkena cahaya sebaliknya menjadi bercahaya dan mengeluarkan warna yang tepat.Hisense ULED TV siri U7H menyepadukan Full Array Local Dimming untuk mengelakkan gangguan zon paparan yang berbeza kerana ciri tersebut menganalisis visual video dan LED dengan tepat meredupkan bintik-bintik yang memerlukan dimming yang memastikan kawalan cahaya dan kontras yang tepat untuk pengalaman tontonan yang tinggi.Siri Hisense ULED TV U7H menggunakan 120Hz Ultra Motion yang merangkumi teknologi MEMC dengan Teknologi Pengurangan Bunyi 3D untuk tontonan yang lebih baik. Ciri ini meminimumkan ketinggalan input dan meningkatkan kestabilan visual yang menghasilkan gerakan jelas yang luar biasa walaupun pada adegan bergerak pantas sesuai untuk merakam adegan aksi dan kandungan sukan.Selain itu, untuk memberikan pengalaman terbaik, siri Hisense ULED TV U7H menampilkan HDR10+ yang melaraskan visual mengikut keadaan pencahayaan kawasan sekeliling. Apabila pencahayaan bilik berubah, HDR10+ melengkapkan penderia yang secara automatik menyesuaikan kecerahan dan kontras visual untuk tontonan yang jelas.

Melampaui Pendengaran BiasaLebih daripada kualiti visualnya yang luar biasa, siri Hisense ULED TV U7H menampilkan Dolby Atmos yang membawa kualiti bunyi kepada kejelasan dan kedalaman yang tiada tandingan. Dolby Atmos membolehkan rangkaian bunyi yang luas dan diletakkan dengan tepat dalam ruang tiga dimensi di atas dan di sekeliling. Ini mencipta pengalaman sinematik dengan bunyi yang mengasyikkan dan seperti hidup apabila melihat kandungan.

Ciri Pintar

Siri ULED TV U7H Hisense juga menampilkan Game Mode Pro dengan mod auto kependaman rendah (ALLM) dan VRR dan HDMI 2.1 berterusan yang meminimumkan ketinggalan input, kegelisahan dan mengurangkan koyakan untuk meningkatkan peluang menang sambil kekal di hadapan permainan. Apabila disambungkan ke peranti permainan, siri Hisense ULED TV U7H secara automatik akan bertukar kepada mod permainan untuk kapasiti permainan maksimum dan pencerobohan minimum semasa dalam permainan.Siri ULED TV U7H Hisense juga dilengkapi dengan Alat Kawalan Jauh Suara yang anggun dengan mikrofon dan butang Bluetooth yang bersambung ke TV yang membolehkan cara yang cepat dan mudah untuk mencari kandungan menggunakan pengecaman suara. Dengan alat kawalan jauh suara satu sentuhan, kandungan boleh dicari dengan segera dan mudah.Bagi pengguna yang berminat untuk membeli produk yang dinyatakan di atas, sentiasa boleh merujuk di https://www.hisense.com.my/dealers-locations/. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang semua tawaran premium Hisense, lawati Hisense Malaysia dan ikuti @HisenseMalaysia di Facebook, dan YouTube.
1 ulasan:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter