Jumlah Paparan Halaman

29 Ogos 2022

imma Mengabadi Malam-Malam Yang Sempurna Sebagai Manusia Maya Siri vivo V25

Posted by   on

Hari ini, vivo mengumumkan perkongsian dengan imma, manusia maya pertama di Asia, untuk meneroka dan mengabadikan malam yang sempurna dengan gambar melalui lensa siri vivo V25, telefon pintar padat kuasa yang membolehkan pengguna menyerlah. cahaya malam.Bersama-sama dengan vivo, imma, duta maya siri vivo V25, memulakan usaha untuk mencari detik-detik malam yang paling indah di enam bandar Asia Tenggara, tempat belia yang dinamik menerangi malam dengan personaliti bertenaga, kreativiti dan inovasi mereka.

“Kami teruja untuk bekerjasama dengan imma untuk pelancaran siri vivo V25. Rasa ingin tahu, kecergasan dan personaliti mudanya mempersonalisasikan penambahan terbaru dalam siri V, yang dibina untuk meningkatkan keseronokan dalam detik-detik seharian kita,” kata Mike Xu, Ketua Pegawai Eksekutif vivo Malaysia. “Melalui lensa siri imma dan vivo V25, kami berharap pengguna dapat menghayati dan menghayati kuasa ajaib malam itu dan menyelami malam mereka yang sempurna.”

Kempen perkongsian itu menampilkan imma dalam iklan televisyen (TVC), di mana dia membawa penonton dalam perjalanan untuk menerokai jalan-jalan yang meriah dan mercu tanda negara dan wilayah di Asia Tenggara.

“Sudah menjadi pengalaman yang menyeronokkan untuk bekerja dengan vivo sebagai duta maya siri vivo V25. Saya sentiasa berminat dan bermotivasi dengan pengembaraan inovatif untuk menemui perkara-perkara baharu, yang saya fikir betul-betul cara untuk menggambarkan perjalanan ke Asia Tenggara kali ini. Dengan siri V25, saya dapat merakam dan menyimpan semua kenangan indah yang pernah saya lalui bersama rakan dan pertemuan baharu saya,” kata imma.

Mengekalkan identiti siri V, siri vivo V25 menawarkan penampilan premium dan bergaya dengan menggabungkan reka bentuk unik yang menukar warna dan teknologi Fluorite AG untuk penentu arah aliran yang mementingkan gaya. Sementara itu, penambahan terbaru dalam siri V menyaksikan peningkatan ketara dalam keupayaan pengimejannya. Ia membolehkan pengguna merakam potret yang menakjubkan walaupun dalam persekitaran cahaya malap. Ciri-ciri ini telah membantu merakamkan detik-detik paling menggembirakan imma semasa lawatannya ke Asia Tenggara. Dalam tangkapan yang sangat jelas, rupa mayanya yang unik tetapi sangat realistik dihidupkan semula dengan sempurna.

Siri vivo V25 akan dilancarkan di Malaysia pada 29 Ogos 2022 ini! Untuk maklumat lanjut tentang imma dan siri vivo V25, nantikan halaman Facebook rasmi vivo Malaysia.
Tiada ulasan:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter