Jumlah Paparan Halaman

4 Ogos 2022

Iman Troye Jadi Duta Pertama vivo That's Y Siri

Posted by   on

vivo Malaysia berganding bahu dengan Iman Troye – penyanyi Malaysia yang sedang meningkat naik – untuk melancarkan lebih banyak detik menyeronokkan menerusi siri vivo Y35. Iman Troye ialah duta pertama siri That's Y vivo.Dengan personaliti Iman Troye yang muda dan dinamik, vivo percaya bahawa dia boleh mempersonifikasikan misi siri That's Y, yang dibina untuk menguatkan detik-detik yang berwarna-warni dan menyeronokkan dalam kehidupan seharian pengguna, dan menggalakkan pengguna mengalami 'Joy of Humanity' vivo. Sebagai sebahagian daripada kerjasama itu, Iman akan menyanyikan lagu tema yang disusun khas untuk siri vivo That's Y.

Bersedia untuk diperkenalkan pada 11 Ogos, tambahan terbaru dalam siri That's Y memaparkan reka bentuk luaran yang bergaya yang didatangkan dalam dua pilihan warna, iaitu Dawn Gold dan Agate Black.Artis berusia 19 tahun itu pernah meletakkan Malaysia di peta antarabangsa. Dia dipilih sebagai wakil Malaysia untuk kempen pemerkasaan dan dipaparkan di papan iklan digital New York Times Square. Hari ini, singlenya yang rancak dan menarik iaitu 'Teman' kekal sebagai salah satu lagu terhangat dan telah mendapat lebih 50 juta tontonan di YouTube.

Untuk meraikan peristiwa unik ini, vivo Malaysia akan menjalankan cabaran tarian TikTok bersama Iman Troye. Menari lagu tema siri That's Y dan para peserta mungkin membawa pulang hadiah yang menakjubkan.

Untuk butiran lanjut tentang siri vivo Y35 dan kerjasama dengan Iman Troye, nantikan Halaman Facebook rasmi vivo Malaysia.
Tiada ulasan:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter