Jumlah Paparan Halaman

8 Ogos 2022

WIKO Malaysia Melancarkan WIKO T10 Dengan Kuasa 5000mAh Bateri Dan Storan Besar 64GB

Posted by   on

WIKO Malaysia hari ini melancarkan WIKO T10, tambahan terbaru kepada siri-T popular jenama Perancis yang didatangkan dalam dua warna - Emerald Green dan Midnight Black pada harga RM429 sahaja.T10 ialah satu lagi telefon pintar yang direka dengan cantik oleh pasukan reka bentuk berbakat WIKO yang berpangkalan di Perancis. WIKO T10 adalah pemusing kepala segera dengan warna Hijau Zamrud yang menarik perhatian dan permukaan bercorak yang mempersembahkan permainan cahaya dan bayang yang memikat.

Peminat WIKO akan menyukai hayat bateri yang panjang yang disediakan oleh bateri 5000mAh yang besar dalam T10; serta storan 64GB yang besar untuk semua foto, video dan apl yang mereka mahu bawa bersamanya pada telefon. WIKO T10 ultra tipis datang dalam nisbah bidang 20:9 untuk selesa memegang dan menggunakan telefon; dan memaparkan Paparan Titisan Embun Tanpa Tepi 6.5 inci yang besar untuk tontonan yang mengasyikkan. Telefon ini juga dilengkapi dengan kamera definisi tinggi 13-Megapiksel untuk menangkap gambar terang dan detik-detik penting dalam kehidupan.WIKO T10 ialah telefon pintar berkuasa dengan harga berpatutan yang direka untuk generasi muda digital generasi Z. Pengguna WIKO T10 akan dilengkapi dengan baik untuk menyelesaikan kerja mereka semasa mereka dalam perjalanan, menikmati muzik dan video semasa dalam perjalanan, merakam detik-detik istimewa dalam gaya hidup mereka yang menarik dan berkongsi dengan rakan, keluarga, serta seluruh dunia melalui aplikasi media sosial pada telefon.

Dengan ciri kukuh yang ditawarkan WIKO T10 pada harga yang berpatutan, WIKO mencapai matlamat kami untuk menjadikan teknologi telefon pintar boleh diakses oleh semua. WIKO T10 akan membolehkan penggunanya merealisasikan aspirasi mereka untuk gaya hidup bebas dan tidak terkawal,” kata Carlson Leong, Timbalan Pengarah Negara Wiko Malaysia.
 

Kebebasan Tidak Terkawal dengan Ketahanan Lama dan Penyimpanan Besar


WIKO T10 didatangkan dengan bateri tahan lama 5000mAh yang mudah bertahan selama lebih daripada sehari penggunaan biasa. Ia direka bentuk dengan Penjimatan Kuasa Pintar AI semasa penggunaan biasa, yang menjimatkan penggunaan kuasa melalui pengoptimuman mendalam dalam lapan aspek utama operasi telefon.Apabila dicas penuh, bateri WIKO T10 yang besar akan membolehkan penggunanya menikmati 30 jam masa bercakap. Dari segi hiburan semasa dalam perjalanan, bateri 5000mAh akan membolehkan pengguna menikmati kira-kira 50 jam muzik, 20 jam menonton video dalam talian dan 23 jam melayari Web (keputusan berdasarkan ujian makmal).

Pengguna WIKO T10 akan gembira kerana bateri yang besar boleh digunakan dalam mod pengecasan terbalik untuk mengecas peranti lain seperti jam tangan pintar dan fon telinga, dll. Telefon ini berfungsi dengan berkesan sebagai bank kuasa 5000mAh yang berkuasa.

Apabila bateri hampir habis, pengguna boleh mengaktifkan Mod Penjimat Bateri khas dalam WIKO T10. Ujian makmal telah menunjukkan bahawa jika Mod Penjimat Bateri diaktifkan apabila bateri mencapai 10%, telefon akan menikmati masa siap sedia selama 30 jam.

WIKO T10 didatangkan dengan kapasiti storan yang besar iaitu 64GB. Storan yang besar adalah lebih daripada mencukupi untuk foto dan video yang diambil menggunakan telefon, serta kandungan yang dimuat turun dari Internet. Pengguna juga akan mempunyai ruang yang mencukupi untuk memasang semua apl kegemaran mereka dari gedung Google Play.

Untuk storan yang lebih besar, WIKO T10 mempunyai slot kad mikroSD yang menyokong kad microSD berkapasiti sehingga 512GB, supaya pengguna boleh memanjangkan storan tempatan telefon sebanyak 64GB sehingga 512GB - kepada jumlah storan 576GB.

Dengan bateri 5000mAh yang besar dan storan 64GB yang besar, pengguna WIKO T10 akan bebas menikmati muzik, filem, permainan dan aplikasi mereka tanpa perlu risau tentang kehabisan bateri atau ruang pada telefon pintar.
 

Reka Bentuk Estetik Perancis yang Elegan dengan Paparan Imersif


WIKO T10 mempunyai reka bentuk ultra nipis yang elegan dengan nisbah bidang 20:9 yang memudahkan untuk memegang dan mengendalikan telefon dengan satu tangan.Ia mempunyai Paparan Titisan Embun Tanpa Tepi 6.5 inci yang besar yang mempunyai bezel nipis di sekeliling sisi. Kamera swafoto berada dalam takuk berbentuk mutiara melengkung indah di tengah di sepanjang tepi atas paparan. Lengkung halus bentuk mutiara melengkapkan sudut melengkung WIKO T10 dan menyerlahkan keanggunan estetik keseluruhan telefon.

Skrin HD+ yang besar mempunyai resolusi 1600 x 720 piksel dan menawarkan pengalaman yang mengasyikkan untuk pengguna apabila melihat foto, menonton video atau bermain permainan. WIKO T10 menampilkan Lampu Malam yang membolehkan pengguna menikmati pengalaman menonton yang selesa dan mengasyikkan sambil mengurangkan keletihan dan gangguan mata.

Paparan Edgeless Dewdrop bukan sahaja menjadikan WIKO T10 kelihatan elegan dan cantik dalam reka bentuk, ia membolehkan pengguna menikmati filem dan permainan dengan lebih baik dalam pengalaman yang mengasyikkan.
 

Kamera untuk Merakam Detik dan Kenangan Istimewa


WIKO T10 dilengkapi dengan Kamera 13-Megapiksel yang mempunyai apertur besar f/1.8 besar. Bukaan besar membenarkan masuk lebih banyak cahaya untuk menghasilkan imej yang lebih jelas dan tajam serta meningkatkan kekaburan latar belakang untuk meningkatkan kedalaman medan. WIKO T10 pengguna akan menyukai foto HD dan potret HD yang ditangkap oleh Kamera 13MP.


Bagi pengguna muda WIKO yang gemar mengambil swafoto, WIKO T10 mempunyai kamera swafoto 5MP f/2.2 dengan algoritma AI Beauty untuk meningkatkan swafoto dengan kesan mencantikkan yang termasuk Solekan, Menipis Kulit, Memutih dan Rosy.

Dengan kamera pada WIKO T10, pengguna boleh mengambil gambar momen istimewa dalam hidup serta tangkapan dan swafoto yang menyeronokkan dan jujur.

Kedai Rasmi WIKO di Shopee


Selain itu, WIKO Malaysia dengan bangganya mengumumkan pelancaran rasmi kedai rasmi mereka di Shopee. Semua pengikut baharu Kedai Rasmi WIKO di Shopee boleh menikmati baucar RM8.80 untuk digunakan pada mana-mana produk WIKO yang dibeli dari kedai ini. Peminat yang membeli WIKO T50 atau WIKO T10 akan menikmati penghantaran percuma.WIKO Malaysia juga mengadakan pemberian selama sebulan bersempena dengan pelancaran kedai rasmi mereka di Shopee dari 2 Ogos 2022 hingga 9 September 2022. Mereka yang menyukai siaran pemberian di Halaman Facebook WIKO Malaysia, ikuti kedua-dua Facebook WIKO Malaysia halaman dan Kedai Rasmi WIKO di Shopee, kongsi siaran ini dan jawab soalan akan berpeluang memenangi baucar tunai Petronas sehingga RM90 serta unit WIKO T10 dan WIKO T50 anda sendiri.

Pengguna juga boleh mengikuti perkembangan terkini dengan promosi dan spesifikasi telefon terkini di halaman Facebook rasmi Wiko Malaysia dan laman web rasmi mereka.Tiada ulasan:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter