Jumlah Paparan Halaman

6 November 2022

BenQ Projektor LED Pintar 'Comfy Corner Theater' Sempurna Untuk Pelbagai Guna

Posted by   on

Inovator penyelesaian visual dan peranti gaya hidup digital yang terkenal di peringkat antarabangsa, BenQ, hari ini melancarkan projektor mudah alih pintar GV11, memfokuskan kepakaran warna profesional syarikat dan kepimpinan berkualiti ke dalam perkakas hiburan peribadi yang ideal. Projektor LED Mini Mudah Alih GV11 yang menakjubkan akan tersedia untuk semua rakyat Malaysia mulai hari ini dan seterusnya di kedai dalam talian rasmi BenQ di Shopee dan Lazada pada harga hanya RM1,949.Menawarkan keseronokan tanpa had untuk gaya hidup moden dengan kekangan ruang dan masa, GV11 menyediakan kebebasan siling sudut bebas, tayangan dinding dan skrin serta mudah alih berkuasa bateri dengan kemudahan kepelbagaian kandungan TV Android yang diperakui dalam audiovisual semua-dalam-satu. reka bentuk.

“Dilahirkan daripada DLP dan kepakaran teknologi paparan BenQ, GV11 dibina khas untuk generasi baharu generasi baharu digital yang sibuk dan pembeli projektor kali pertama hari ini,” kata Conway Lee, Presiden BenQ Corporation."Sesuai untuk menonton dengan selesa pada bila-bila masa, di mana-mana sahaja, GV11 mencipta rendaman skrin besar dalam ruang kecil, malah ke siling pada waktu tidur, dan dengan TV Android yang diperakui di atas kapal, tidak memerlukan dongle penstriman lain untuk mengakses hiburan tanpa had serta-merta," tambahnya.

Kanta berputar GV11 dan batu kunci menegak automatik menawarkan pelbagai sudut yang luar biasa untuk menayang ke dinding, skrin atau siling untuk tontonan santai. Memerlukan hanya jarak 7.5 kaki untuk imej 80", GV11 menyampaikan pengalaman sinematik yang mengasyikkan dalam ruang yang sama yang akan diduduki oleh TV yang lebih kecil.Dikuasakan oleh Android TV 10 yang diperakui Google, GV11 dengan serta-merta menyajikan lautan kandungan daripada lebih 5000 apl penstriman seperti Prime Video, Hulu, YouTube dan banyak lagi. Tidak seperti projektor bajet lain, GV11 menyediakan filem, rancangan, acara sukan dan muzik tanpa gangguan tanpa perlu menggunakan peralatan penstriman tambahan.

Dilengkapi dengan sistem bunyi 270 darjah 5W dengan mod audio yang ditala treVolo dan reka bentuk penutup tertutup yang memanjangkan bes untuk menawarkan pengalaman audio terbaik untuk tayangan sudut percuma, GV11 dilengkapi dengan segala-galanya yang diperlukan untuk menstrim hiburan yang tidak berkesudahan, menghantar dari sebarang peranti, memainkan muzik dalam peranti semua-dalam-satu yang terintegrasi kemas dengan antara muka yang lancar, Pembantu Suara dan Chromecast terbina dalam.

Istimewa Jualan Pertama GV11 BenQ

BenQ Malaysia juga berbesar hati untuk mengumumkan bahawa mereka akan mengadakan jualan istimewa pertama untuk meraikan pelancaran projektor mini GV11 mereka mulai sekarang hingga 30 November 2022 pada harga hanya RM1,799 dengan kod promo - BENQGV11. Pembeli dalam tempoh ini juga akan menikmati penghantaran percuma apabila mereka membuat pembelian di kedai dalam talian rasmi BenQ di Shopee atau Lazada.Untuk maklumat lanjut mengenai Projektor LED Mini Mudah Alih BenQ GV11 pergi ke https://benqurl.biz/3DpYBvl. Mereka yang ingin membeli produk boleh berbuat demikian di kedai dalam talian rasmi BenQ di Shopee dan Lazada.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang semua tawaran premium BenQ, lawati BenQ Malaysia dan ikuti @benq_my di Instagram dan Facebook.
Tiada ulasan:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter