Jumlah Paparan Halaman

21 Disember 2022

Beli Tayar Goodyear Dan Dapat Hadiah Premium Dari Goodyear Yang Eksklusif

Posted by   on

Mengekalkan set tayar yang baik dan sihat merupakan amalan penyelenggaraan yang mesti diguna pakai oleh setiap pemilik kereta bagi memastikan pemanduan yang selamat dan selesa. Semasa kita meraikan musim perayaan Krismas ini dan menyambut tahun baharu, Goodyear Malaysia melancarkan kempen ‘A Gifting New Year’, menghadiahkan pelanggan Goodyear apabila mereka membeli tayar pengguna Goodyear.Melalui kempen itu, pelanggan yang membeli empat keping Goodyear Consumer Tyres, bersaiz 16 inci dan ke atas, akan menerima Goodyear Vacuum Coffee Mug eksklusif. Diperbuat daripada keluli tahan lasak dengan ukiran Goodyear tersuai dan penebat kualiti yang memastikan minuman seseorang sentiasa panas dalam tempoh tertentu, Vacuum Coffee Mug yang eksklusif adalah premium yang mesti dimiliki terutamanya apabila seseorang itu dalam perjalanan. Pelanggan Goodyear boleh menebus mug di mana-mana Goodyear Autocare atau mana-mana kedai yang mengambil bahagian selepas pembelian tayar.

Goodyear Assurance ComfortTred yang dilancarkan baru-baru ini ialah salah satu tayar pengguna Goodyear Assurance yang layak untuk kempen tersebut. Direka bentuk untuk pengalaman pemanduan premium, Assurance ComfortTred tersedia pada saiz dari 16 hingga 19 inci, menawarkan perjalanan yang tenang dan selesa sambil mengurangkan bunyi dengan Teknologi ANX™nya.

Memastikan tayar dalam keadaan sihat adalah langkah penting untuk memastikan pemanduan selamat untuk pemilik dan penumpang kereta. Sebagai penyokong kuat untuk kekal selamat di jalan raya, kami ingin menggalakkan pemilik kereta untuk kekal selamat dan memberi ganjaran kepada mereka semasa mereka menyediakan diri mereka untuk perjalanan perayaan yang akan datang. Melalui kempen ‘A Gifting New Year’ kami, kami berharap pelanggan kami akan melalui perjalanan yang selamat sambil menikmati hadiah eksklusif daripada Goodyear,” kata Alex Ng, Pengarah Urusan Goodyear Malaysia.Pelanggan juga akan menikmati jaminan Jaminan Bebas Bimbang (WFA) Goodyear apabila mereka membeli mana-mana tayar pengguna daripada Goodyear Malaysia. Program Jaminan Bebas Bimbang menawarkan jaminan bahaya jalan raya selama 1 tahun untuk melindungi pelanggan daripada kerosakan bahaya jalan raya; dua kali pemeriksaan keselamatan tayar percuma untuk ketenangan fikiran tambahan semasa memandu; dan lima tahun waranti untuk sebarang kecacatan pembuatan.

Kempen Goodyear ‘A Gifting New Year’ akan berlangsung antara 16 Disember 2022 hingga 15 Februari 2023, sementara stok masih ada. Untuk maklumat lanjut, pelanggan boleh melayari halaman Goodyear Malaysia di https://www.goodyear.com.my.
Tiada ulasan:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter