Jumlah Paparan Halaman

22 Disember 2022

Senarai Barangan Hadiah Pada Musim Cuti Ini Dengan WIKO

Posted by   on

Musim cuti akhirnya tiba, bermakna sudah tiba masanya untuk mengosongkan dompet dan akaun anda untuk memberkati orang yang anda sayangi dengan hadiah. Tekanan terbesar yang perlu dihadapi pada masa ini ialah kerumitan memilih hadiah yang sesuai untuk disesuaikan dengan orang tersayang anda. Banyaknya produk yang tersedia di luar sana menjadikan proses membeli-belah hadiah lebih membosankan dan rumit.

Bagaimana pula dengan memasukkan produk dari tanah baguette, croissant dan crème de la crème fesyen dan seni bina, Perancis? WIKO, jenama telefon pintar yang berasal dari Marseille, Perancis mempunyai produk yang bukan sahaja mampu milik tetapi juga menjadi hadiah yang sesuai untuk semua.

Berikut ialah pusingan 4 produk daripada WIKO Malaysia yang boleh dijadikan sebagai hadiah yang sempurna.

1. Estetik dan Memikat Perancis - WIKO T50

 


Salah satu telefon pintar premium daripada siri T dengan reka bentuk yang cantik berdasarkan gaya Perancis mereka, T50 menggabungkan sempurna sentuhan Perancis dengan ciri-ciri canggih yang diidamkan oleh golongan muda. Kamera AI tiga kali ganda 64-megapiksel resolusi tinggi, pengecasan pantas 40W dan bateri 4000mAh yang besar boleh memberikan pengalaman antara muka yang lancar dan lancar semasa pengembaraan fotografi mudah alih mereka. Terima kasih kepada storan 128GB, ia membolehkan untuk menyimpan setiap detik kenangan yang dihabiskan bersama kekasih anda.

Platform Jualan Dalam Talian : Kedai Rasmi Shopee WIKO
Warna Tersedia : Aqua Green, Midnight Black
RRP : RM899

2. Keseronokan Tahan Lama - WIKO T10Selain French Touch, T10 menampilkan bateri 5000mAh yang besar, membolehkan pengguna menikmati 30 jam perbualan telefon tanpa gangguan untuk disesuaikan dengan gaya hidup yang pantas dan bergaya. Anda juga boleh menikmati kira-kira 50 jam muzik, 20 jam menonton video dalam talian dan 23 jam melayari Web berdasarkan keputusan ujian makmal mereka tanpa perlu risau tentang kuasa bateri. Terima kasih kepada slot kad mikroSD, pengguna boleh memanjangkan storan daripada 64GB sehingga 576GB untuk mendapatkan pengalaman permainan yang lancar dan lancar atau untuk menyimpan foto dan video yang lebih bermakna.

Platform Jualan Dalam Talian: Kedai Rasmi Shopee WIKO
Warna Tersedia: Hijau Zamrud, Hitam Tengah Malam
RRP: RM429

3. Tontonan Kandungan yang Selesa - WIKO 10 

Untuk penentu arah aliran, WIKO 10, menggabungkan ciri terbaik WIKO T50 dan WIKO T10, iaitu kamera utama tiga kali ganda AI resolusi tinggi 50MP dan bateri 5000mAh yang besar untuk pengembaraan fotografi telefon. Kami sentiasa boleh menjamin pengalaman hiburan yang selesa untuk sebarang kandungan tontonan kerana WIKO 10 disertakan dengan nisbah 20:9 skrin LCD 6.74 inci yang lebih besar. Ia juga didatangkan dalam pelbagai 3 warna, jadi anda boleh memilih yang paling sesuai dengan personaliti orang tersayang anda.

Platform Jualan Dalam Talian: Kedai Rasmi Shopee WIKO
Warna Tersedia: Klein Biru, Perak, Hitam
RRP: RM699

4. Pengalaman Mendengar yang Mengasyikkan dengan WIKO Buds 10 dalam Perjalanan Perjalanan Harian Anda 

Fon telinga sentiasa menjadi pilihan selamat untuk digunakan apabila memilih peranti digital sebagai hadiah. Dengan reka bentuk yang minimalis dan ringan, pengguna tidak akan berasa seperti mereka memakainya walaupun berjam-jam lamanya. Mudah dan canggih, WIKO Buds 10 pasti akan menjadikan perjalanan perjalanan lebih menarik dengan pemacu super dinamik 12mm dan ciri pembatalan hingar dwimik. Tunas ini sesuai untuk sesiapa sahaja dalam senarai beli-hadiah-untuk anda kerana muzik adalah makanan untuk jiwa.

Platform Jualan Dalam Talian: Kedai Rasmi Shopee WIKO
RRP: RM129

Produk yang dinyatakan di atas juga boleh didapati di semua kedai penjual semula sah WIKO. Ikuti perkembangan terkini dengan promosi dan spesifikasi produk terkini di laman web rasmi dan halaman Facebook mereka.

#MadeOfCool #WIKO #WikoMalaysia
Tiada ulasan:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter