Jumlah Paparan Halaman

1 November 2022

Miliki Jam Tangan Juruterbang Kiel Yang Elegan Dibangunkan Dengan Penuh Kasih Sayang

Posted by   on

Perkembangan dan khususnya pembangunan lanjut jam tangan juruterbang, telah lama menjadi tumpuan pengeluar jam tangan Laco. Di atas sebab ini, jenama tradisional itu kini menghidupkan semula "Kiel" klasiknya dalam dua varian warna baharu. Kedua-dua model meyakinkan dengan perincian yang bernas dan reka bentuk yang diilhamkan oleh jam tangan juruterbang yang bersejarah, yang mana Laco hampir tidak sama dengan jenama lain. Dengan sarung yang dioptimumkan dengan ketinggian yang dikurangkan dan kalis air sehingga 10 ATM, "Kiel.2 Schwarz" dan "Kiel.2 Weiss" baharu ialah teman yang sempurna untuk semua cabaran kehidupan seharian dan seterusnya.Cinta Kepada Sejarah Dan Kemajuan

Dengan reka bentuk jam perintis yang jelas dan kefungsian tinggi chronograph, jam tangan sporty dan elegan ini menggabungkan dua jenis jam tangan yang paling berjaya. Penampilan instrumen diilhamkan oleh model sejarah zaman dahulu. Jam tangan perintis Laco semasa masih membawa ciri-ciri model sejarah, seperti kebolehbacaan sempurna, ciri teguh dan estetika vintaj yang halus ke pergelangan tangan. Ini terpakai terutamanya pada kronograf perintis "Kiel" baharu, yang dibina dalam versi pertamanya dengan dail hitam sehingga 2018 dan kemudiannya tersedia semula dalam edisi terhad. Untuk model edisi baharu, cabarannya adalah untuk menjadikan perkadaran lebih elegan, tetapi pada masa yang sama mengekalkan tahap pengecaman yang tinggi. Laco telah berjaya melakukan perkara itu. Selain versi hitam, kini terdapat juga rakan sejawat dengan dail putih.

Cinta Keterperincian

Sarung dua kronograf perintis klasik telah diolah semula secara halus dan dikurangkan kepada diameter kontemporari 43 milimeter. Dengan ketinggian yang sama dikurangkan sebanyak 14 milimeter, jam tangan juga memotong bentuk yang halus di bawah manset baju. Penggunaan berhati-hati permukaan digilap pada bezel dan penolak meningkatkan kesan visual dalam interaksi dengan bekas keluli tahan karat yang disikat. Dengan kalis air 10 ATM, jam tangan ini sesuai untuk hampir semua aktiviti di dalam dan di sekitar air. Untuk dipadankan, Laco menawarkan gelang logam sebagai alternatif kepada tali kulit hitam dengan rivet hiasan. Juga dalam kristal nilam anti-reflektif generasi baharu, serta penggunaan Superluminova C3 pada elemen individu dail dan tangan berwarna biru terma memastikan kebolehbacaan terbaik walaupun dalam keadaan pencahayaan yang lemah dan dalam gelap.

Cinta Pada Kualiti

Jam tangan dilengkapi dengan chronograph kaliber automatik Laco 500, yang boleh dikagumi melalui caseback kristal nilam. Ia berdasarkan pergerakan Swiss Sellita SW500 yang terbukti dalam kualiti ElaborĂ© dan mempunyai rizab kuasa sekurang-kurangnya 56 jam. Secara pilihan, Laco juga menawarkan pergerakan dalam tahap kualiti Teratas. Selain itu Laco juga menawarkan kemungkinan ukiran kes, serta pemasangan kristal nilam anti-reflektif berganda atau cakera tarikh bahasa Inggeris. Kiel.2 Schwarz (versi hitam) dan Kiel.2 Weiss (versi putih) akan tersedia daripada Laco dan peruncit sah mulai musim luruh 2022, bermula pada MYR 10950 (dengan tali kulit).

Cinta Keghairahan Dan Tradisi

Jenama jam tangan Jerman Laco, yang berpangkalan di bandar hutan hitam Pforzheim, mempunyai sejarah korporat yang bermula sejak tahun 1925. "Golden City" telah menjadi lokasi pengeluar kecil tetapi telah lama bertapak ini sejak awal lagi. Syarikat tradisional ini memperoleh kemasyhurannya dengan membina jam tangan pemerhatian bersaiz 55 mm yang legenda, sebagai salah satu daripada lima syarikat berlesen pada tahun 1940-an. Sekitar dua puluh tahun kemudian, dengan lebih daripada 1200 pekerja, Laco telah dikira sebagai salah satu pengeluar jam tangan terbesar di Jerman. Hari ini, pasukan kecil memberi penekanan sekali lagi pada kraftangan. Kualiti yang dikira dalam pengeluaran, bukan kuantiti. Produk terdiri daripada jam tangan juruterbang dan tentera laut, hingga ke kronograf yang elegan dan Talian Klasik yang tulen. Tetapi semua model Laco mempunyai satu persamaan: kualiti tertinggi, reka bentuk cemerlang dan fungsi yang digunakan. Selain kedai dalam talian mereka sendiri, Laco juga menawarkan untuk dijual di kilang di Pforzheim. Dari hari Isnin hingga Jumaat, ini menawarkan peluang untuk mengambil jam tangan baharu terus dari tempat pembuat jam yang berpengalaman telah mengeluarkannya secara rumit dengan tangan.Tiada ulasan:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter