Total Pageviews

March 8, 2017

Jom Sertai Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"

Posted by   on

Buat blogger baru seperti blog ini dan juga mereka yang masih tercari-cari trafik untuk meningkat ini peluang terbaik anda. Otai dunia blog Hasrul Hassan menganjurkan satu segment yang diberi nama "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket". Dengar tajuk sahaja pun dah gempak inikan pula trafik yang datang.

Jadi bagi menyahut cabaran segmen ini saya ingin menyertainya dengan menulis post ini di sini. Saya harap sangat ia dapat membantu blog saya dalam mendapat tempat dihati pembaca setelah menyertai segmen ini. Kawan-kawan pun apa tunggu lagi jom kita meroket dengan blogger otai Hasrul Hassan. Caranya mudah sahaja korang ikut step yang telah disediakan dibawah ini ok.

Segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket

Syarat Penyertaan

Anda hanya perlu penuhkan syarat-syarat di bawah sahaja, bila syarat dibawah dipenuhi, maka nantikan sahaja magik yang membuatkan trafik blog anda meroket tanpa anda sedari ... :) Saya jamin 100% trafik anda akan naik luar biasa selepas join segmen saya ini.

Orait. Nak join? Penuhi syarat berikut ye ...
  1. Peserta mesti ada blog.
  2. Peserta diwajibkan untuk buat satu post ringkas dengan meletakkan banner segmen ini dalam post berkenaan. Banner tersebut mesti link ke blog/post ini. (Banner yang kat atas ni)
  3. Dalam post tersebut, sila letakkan satu URL blog post anda yang anda mahukan trafik meroket. 
  4. Wajib untuk LIKE page HASRULHASSAN.COM (klik sekarang dan LIKE)
  5. Wajib untuk LIKE page BISNES ONLINE TANPA MODAL (klik sekarang dan LIKE)
  6. Wajib untuk FOLLOW Instagram HASRUL HASSAN (klik dan FOLLOW)

Selesai anda patuhi syarat di atas, maka sila tinggalkan URL blog post penyertaan anda di ruangan komen di bawah ini. Anda perlu login akaun Facebook atau Google Profile untuk tinggalkan komen dan url blog post anda.

Sangat-sangat mudah cara nak menyertai dan saya nak meroketkan URL blogpost saya yang ini :

http://mahateknologi.blogspot.my/2017/03/sebab-sebab-utam-blog-kita-kena-hack.html


Selamat mencuba semua kawan-kawan.






5 comments:
Write comments
  1. Terima kasih sebb join segmen saya ni .. sila check dashboard .. tgk ada peningkatan trafik tak?

    ReplyDelete
  2. singgah sini dari segmen yang sama..moga meroket

    ReplyDelete
  3. jalan2 dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html


    - Mia Liana

    ReplyDelete

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter