Jumlah Paparan Halaman

28 Ogos 2015

Logitech G Umum Ultra-Light Permainan Mekanikal Papan Kekunci

Posted by   on

Logitech sebuah inovator terkemuka bagi peralatan permainan, hari ini mengumumkan Keyboard Logitech® G310 Atlas Dawn padat Permainan Mekanikal, papan kekunci ultra-ringan yang menampilkan eksklusif Romer-G Logitech ™ suis mekanikal. Ambil menggerakkan 25 peratus lebih cepat daripada standard papan kekunci mekanikal, G310 telah meningkatkan ketahanan dan backlighting utama dalam reka bentuk yang kompak yang membawa tangan anda lebih dekat bersama-sama untuk keselesaan yang lebih baik.

"Dengan mempunyai papan kekunci yang padat dan ringan adalah penting, tetapi ia juga terpaksa lebih tahan lama dan selesa untuk jam permainan," kata KP Sim, Logitech Pengurus Negara Malaysia, Filipina dan Brunei. "The G310 Atlas Dawn menggunakan suis adat Romer-G mekanikal kita supaya ia boleh menahan haus dan lusuh permainan sengit, yang sempurna untuk eSports kami pemain."

Eksklusif Suis Romer-G Mekanikal
Logitech G310 mempunyai eksklusif Romer-G suis mekanikal yang mendaftar tekanan kekunci anda sehingga 25 peratus lebih cepat daripada bersaing suis mekanikal. Dengan titik digunakan bagi menggerakkan sebanyak 1.5 mm, Romer-G suis membenarkan perintah yang akan diterima dengan lebih cepat, memberikan anda kelebihan dalam perlawanan kompetitif di mana setiap perkara milisaat. Dengan ketahanan yang lebih baik pada 70 juta ketukan kekunci, sehingga 40 peratus lebih panjang daripada yang lain di pasaran, anda boleh bermain dengan keyakinan mengetahui bahawa keyboard anda boleh hidup.

Ultra-ringan, reka bentuk yang kompak
Dengan semua kunci penting untuk permainan, keyboard G310 boleh dengan mudah dibawa ke acara LAN atau dimuatkan ke dalam ruang permainan yang lebih kecil. Oleh kerana ia tidak mempunyai pad nombor atau kekunci makro, anda akan mendapat ruang tambahan untuk membuat usul luas dengan tetikus anda. Plus, reka bentuk kompak membawa tangan anda lebih dekat bersama-sama untuk keselesaan yang lebih baik, yang amat penting bagi rendah DPI-pemain.

Central Backlighting
Backlighting pusat membuat ia lebih mudah untuk mencari kunci yang betul dalam permainan dan dalam gelap. Logitech G310 menyampaikan liputan pencahayaan lebih seragam pada kunci untuk lebih bersih, pandangan yang lebih mudah dibaca. Anda juga boleh mengawal kecerahan untuk cahaya yang optimum untuk persekitaran permainan anda.

Integrasi Kawalan Arx
Logitech Arx Kawalan adalah aplikasi mudah alih bebas untuk iOS® atau Android ™ yang menambah baik keupayaan skrin kedua. Ia berfungsi dengan Logitech Gaming perisian dan membolehkan peranti mudah alih anda untuk memaparkan maklumat dalam permainan, statistik sistem penting dan banyak lagi. Untuk akses mudah, Logitech G310 mempunyai sambungan Kawalan Arx, telefon mudah atau tablet berdiri untuk digunakan semasa anda mengakses Kawalan Arx, yang boleh ditarik keluar dan diletakkan di mana-mana sahaja di atas meja anda.

Harga dan Ketersediaan
Logitech G310 Atlas Dawn padat Permainan mekanikal papan kekunci boleh didapati pada bulan Ogos di semua penjual semula yang dibenarkan bagi harga runcit yang dicadangkan adalah RM499 termasuk GST. Untuk maklumat lanjut, sila layari http://gaming.logitech.com/en-my/home.Tiada ulasan:
Write ulasan

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter