Jumlah Paparan Halaman

11 Januari 2018

OPPO Smart Phone No. 1 Pilihan Di Asia

Posted by   on

Laporan pemantauan pasaran baru-baru ini oleh firma analisis industri global, Counterpoint menggambarkan status OPPO No.1 di pasaran Asia. Mengambil 15% daripada syer pasaran dalam jumlah penghantaran Rantau Asia, OPPO telah mengungguli jenama telefon pintar lain pada suku ketiga 2017 dengan rangkaian produk terasnya yang membawa teknologi terkini pada kamera depan dan belakang, dan pemasaran yang berjaya strategi.


Pada tahun 2017, OPPO telah memperkenalkan inovasi inovatifnya daripada menjadi yang pertama di pasaran untuk meningkatkan teknologi selfie untuk memasukkan A.I. Teknologi Pengiktirafan Kecantikan. Strategi pemasaran dalam memfokuskan inovasi produk telah memimpin OPPO untuk menjadi tempat pertama di pasaran Asia. Selanjutnya dalam bersekutu dengan artis berpengaruh tempatan dan KOL, strategi pemasaran telah berjaya menaikkan perhatian jenama pengguna di pasaran yang berbeza, membantu OPPO mengekalkan kedudukannya sebagai no. 4 jenama telefon pintar di seluruh dunia oleh bahagian pasaran dalam laporan Counterpoint yang sama.


OPPO telah memberi tumpuan kepada membawa telefon kamera berkualiti dan memastikan untuk memberikan pengalaman terbaik kepada pengguna. Memberi contoh kepada pasaran Malaysia, OPPO Malaysia telah memperkenalkan siri OPPO F5 pada 2 November 2017 yang terdiri daripada OPPO F5, F5 Youth dan F5 6GB untuk menampung keperluan pengguna yang berbeza. OPPO F5 telah pun melihat kejayaan besar semasa peringkat prapesan dengan 4 kali lebih banyak jualan daripada model sebelumnya, F1.


Di samping kejayaan jualan, siri trendi juga menjadi topik paling hangat di negara sejak dibebaskan pada 2 November 2017. Menurut laporan Google Malaysia pada 13 Disember 2017 (https://trends.google.com/trends/yis / 2017 / MY /), kata kunci 'OPPO F5' kini semakin dinobatkan sebagai telefon Android No.1 di atas 2017 'di Malaysia walaupun hanya dengan 5 minggu pembebasannya. 

Untuk maklumat lanjut mengenai produk, sila rujuk kepada:
Halaman Rasmi Rasmi OPPO: 
https://www.facebook.com/malaysiaoppo/?brand_redir=1409279892653152
Laman Web Rasmi OPPO: http://oppostore.com.my/


Tiada ulasan:
Write ulasan

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter