Jumlah Paparan Halaman

12 Julai 2019

Jom Keluar TV Bersama Dengan Unifi TV

Posted by   on

Di Unifi TV terdapat lebih daripada 70 saluran yang menyediakan program Antarabangsa, Asia & tempatan dan menonton filem terbaru Hollywood, filem malar hijau, siri TV perdana, dokumentari & kartun dari ciri VOD, pada bila-bila masa pada skrin TV anda. 
Unifi TV boleh diakses melalui unifi playTV, aplikasi yang membolehkan menonton rancangan semasa anda sedang dalam perjalanan. Setakat ini, bilangan muat turun telah meningkat kepada lebih daripada 1 juta. 

Unifi adalah satu-satunya platform di Malaysia yang membolehkan pelanggan mengadakan penglibatan yang lebih mendalam dengan penonton TV tanpa melalui saluran interaktif. Ia adalah seperti pertandingan, penyebaran voucher, pengundian & tinjauan secara langsung dan dalam talian.

Statistik Penonton Unifi TVKenapa anda perlu mengiklankan di Unifi TV?


1) Biarkan jenama anda menonjol. Persekitaran kurang berantakan memberi anda kelebihan untuk dilihat dan bersinar! 
2) Nilai untuk wang. Setiap ringgit dikira kerana kita menjejaki penonton berdasarkan setiap bilangan rumah yang menonton TVC. 
3) Penonton premium. Mendalami penonton cerdas teknologi yang sanggup membelanjakan untuk kualiti. Kami menembusi penonton Cina & Melayu bandar terutamanya di Lembah Klang. 
4) Kualiti. Mengikat jenama anda dengan perkhidmatan berkualiti tinggi. Jika kualiti adalah penting untuk anda, anda berada di tempat yang betul. Kebanyakan saluran kami berada dalam HD dan iklan anda juga akan menjadi! 
5) Ketepatan. Penonton kami didasarkan pada setiap STB atau setiap isi rumah. Kami tidak berdasarkan saiz sampel. 
6) Kandungan eksklusif di saluran tempatan kami dan beberapa di saluran lain yang membuat keterlibatan ketat / penonton.

Unifi TV PackageSiapa yang perlu anda hubungi untuk maklumat lanjut?

Jane Lim
012-234 5299

Ruby Teo
017-332 5299

Eason Sum
012-538 7279
012-615 5299Tiada ulasan:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter