Jumlah Paparan Halaman

24 Mac 2020

Vietjet Menawarkan Insurans 'Sky Covid Care' Kepada Semua Penumpangnya

Posted by   on

Syarikat penerbangan baru Vietjet menawarkan perlindungan SKY COVID CARE dengan perlindungan dari VND20,000,000 (US $857) kepada maksimum VND200,000,000 (US $8.570) untuk semua penumpang yang terbang pada penerbangan domestiknya dari 23 Mac 2020 hingga 30 Jun 2020.


Dengan insurans, penumpang layak untuk perlindungan insurans dan faedah dari Vietjet dalam tempoh 30 hari bermula dari tarikh penerbangan mereka, tanpa mengira sumber penularan.

Vietjet akan membayar puluhan juta bil Donggi premium insurans untuk memastikan keselamatan penumpang semasa terbang pada pesawat moden dan selesa yang dihidangkan oleh krew kabin muda dan profesional. Keselamatan penumpang dan krew kabin dilindungi pada tahap tertinggi terhadap semua risiko Covid-19.


Untuk layak mendapat perlindungan insurans, penumpang perlu memberikan semua maklumat mengikut 'Terma dan syarat' Vietjet apabila membeli tiket dan menggunakan perkhidmatan penerbangan; dan mematuhi semua peraturan mengenai pencegahan dan kawalan Covid-19 Vietjet, Kementerian Kesihatan dan pihak berkuasa tempatan.

Dengan ketidakpastian semasa yang disebabkan oleh virus Covid-19, Vietjet berhasrat membawa nilai-nilai dan jaminan yang manusiawi kepada semua penumpang dan masyarakat. Maklumat lanjut mengenai insurans CARE SKY COVID boleh didapati di laman web Vietjet www.vietjetair.com.
Tiada ulasan:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter