Jumlah Paparan Halaman

11 September 2020

OPPO Memperkenalkan Reno4 Pro Galactic Blue Dan Kerjasama Dengan Christy Ng Dan Pestle & Mortar Clothing

Posted by   on

Siri Reno yang dihargai OPPO memperoleh banyak minat dan cinta dengan pelancaran Siri Reno4 sebulan yang lalu. Dengan prestasi tinggi dalam badan yang anggun, ia adalah kelas tersendiri dalam julat harga. Kini, OPPO membawakan satu variasi warna baru ke Malaysia dan kini tersedia; Biru Galaksi! Ia juga dilancarkan bersama dengan edisi kolaborasi eksklusif dengan Christy Ng dan Pestle & Mortar Clothing.Reno4 Pro Galactic Blue yang baru adalah warna yang unik dengan teknik ‘Reno Glow’. Ia memberikan kemasan matte dengan perincian berkilau yang halus untuk rasa yang lebih bersemangat dan premium. Dengan pelbagai lapisan campuran biru secara semula jadi di penutup belakang, biru tua memancar dari tengah ke arah atas dan memenuhi perak dengan peralihan semula jadi. OPPO Reno4 Pro Galactic Blue adalah tekstur premium dengan campuran unik matte dan gloss yang digabungkan dengan kesan yang mempesonakan.


Untuk memperingati kedatangan warna baru, OPPO berkolaborasi dengan pereka fesyen wanita tempatan Christy Ng, dan jenama fesyen pakaian jalanan Pestle and Mortar Clothing, untuk membuat pakaian fesyen dan beg yang menyebutkan identiti Reno, gaya yang sesuai untuk pengguna kehidupan seharian."Beg itu direka dengan keselesaan dan keanggunan. Saya selalu mahu membuat beg kecil tetapi serba boleh. Oleh kerana OPPO dan saya mempunyai visi yang serupa, kami berganding bahu untuk menjadi kemudahan pengguna kami dalam bungkusan kecil. Biru unik yang digunakan untuk beg dan reka bentuknya memperlihatkan keanggunan beg dan pemiliknya,” kata Christy Ng.


Kami sangat gembira dengan kesempatan untuk bermitra dengan OPPO untuk peluncuran Reno4 Pro kerana OPPO selalu menjadi jenama yang mendorong batasan dalam hal reka bentuk telefon pintar. Kami merasakan bahasa reka bentuk PMC dan OPPO selaras dengan sangat baik sehingga kami yakin akan tampil dengan reka bentuk yang menangkap ciri-ciri telefon. Kami merasakan keperluan untuk membawa sesuatu yang berbeza untuk kerjasama ini dan dengan bantuan OPPO, saya merasakan kami telah mencapainya,” kata Hugh Koh, Ketua Pegawai Visi dan pengasas bersama Pestle & Mortar Clothing."Sebagai jenama, kami tidak hanya menekankan aspek teknologi dalam produk kami, tetapi juga di banyak bidang lain bahkan fesyen juga. Melalui kolaborasi ini dengan Christy Ng dan Pestle & Mortar Clothing, kami dapat memaparkan pernyataan fesyen dalam Reno4 Pro Galactic Blue, serta menegakkan identiti Reno, yang menceritakan gaya hidup dan memberikan yang terbaik untuk anda kepada pengguna kami ” , kata Nikki Lu, Pengarah Pemasaran OPPO.


OPPO Reno4 Pro Galactic Blue akan mula dijual mulai hari ini dengan harga RM2399 di OPPO Brand Stores, OPPO Official Online Store, OPPO Official Dealer Stores, serta rakan E-commerce, rakan Telco dan rakan Chainstore! Bagi peminat O yang berminat dengan edisi kolaborasi, pre-order bermula 11 September hingga 25 September 2020 dan 300 pre-order pertama akan menerima OPPO Reno4 Pro Galactic Blue dengan eksklusif kolaborasi dengan harga yang sama. Sekiranya anda melepaskan peluang untuk mendapatkan eksklusif kolaboratif secara percuma dengan pra-pesanan dari set kotak terhad, eksklusif kolaborasi (beg Christy Ng dan t-shirt Pestle & Mortar) masih boleh didapati pada harga RM119. Edisi kolaborasi hanya tersedia di kedai-kedai jenama OPPO, Kedai Dalam Talian Rasmi OPPO dan juga rakan E-dagang mulai 26 September 2020.
Siri OPPO Reno4 mentakrifkan semula definisi peranti midrange tinggi, membawakan momen ‘Clearly the Best You’ dengan mod AI Color Portrait yang pertama, mod Night Flare, video Monochrome dan 960fps AI. Reno4 Pro juga membungkus paparan rasa tanpa sempadan 3D 90Hz, memberikan penampilan premium dan hanya dengan ketebalan 7.7mm dan 161g, ia ringan namun kukuh untuk disentuh. Dikuasakan oleh bateri 4000mAh dengan Ram 8GB dan ROM 256GB, peranti ini akan mengendalikan segala tugas harian dengan mudah dan dengan pengisian kilat SuperVOOC 2.0 65W, hayat bateri adalah yang paling tidak perlu dikhawatirkan.


Oleh itu, pastikan untuk tidak melepaskan peluang dan kunjungi roadshow OPPO Reno4 Series sekarang!

Tiada ulasan:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter