Jumlah Paparan Halaman

1 April 2023

Infinix Melancarkan Siri HOT 30 Dengan Pengalaman Permainan Yang Dipertingkat

Posted by   on

Infinix hari ini melancarkan siri HOT 30 secara global, terdiri daripada model HOT 30 dan HOT 30i. Siri ini telah mengalami peningkatan ketara pada pemproses, skrin, pengecasan pantas dan ciri videonya. Dengan kerjasama Free Fire, salah satu permainan mudah alih yang paling banyak dimuat turun di seluruh dunia, Infinix telah menyesuaikan sirinya untuk pengalaman permainan yang mengasyikkan, mempertingkatkan kedua-dua dimensi perisian dan perkakasan.Perkongsian antara Infinix dan Free Fire meningkatkan lagi hiburan permainan melalui penalaan bersama dan memberikan pengalaman permainan yang mendebarkan serta kompetitif kepada penonton muda dan bergaya. Untuk mempromosikan semangat "BOOYAH NOW", kedua-dua pihak akan mengadakan beberapa aktiviti, termasuk cabaran TikTok yang akan menggalakkan pengguna berkongsi sorotan dalam permainan mereka dan merangsang kreativiti.

"Infinix memahami keperluan generasi muda dan mengutamakan gabungan prestasi produk dengan hiburan permainan yang mendalam dalam siri HOTnya, yang bergema dengan pengguna muda di seluruh dunia. Ini sejajar dengan kumpulan pemain global Free Fire. Perkongsian antara Infinix dan Free Fire melangkaui inovasi produk untuk memupuk gaya hidup hiburan untuk golongan muda. Bersama-sama, mereka menyasarkan untuk mewujudkan hubungan yang lebih mendalam dengan golongan muda di seluruh dunia melalui produk inovatif dan aktiviti penjenamaan bersama yang kreatif, menggalakkan mereka untuk 'bermain bersama' dan mengalami kegembiraan persaingan dibawakan oleh siri HOT 30 baharu,” Eric Zheng, Pengarah Produk Siri HOT di Infinix.

Membawa Permainan Mudah Alih ke Tahap Seterusnya


HOT 30 direka untuk memberikan pengalaman permainan yang mengasyikkan, dikuasakan oleh pemproses lapan teras MediaTek Helio G88. Dengan dua teras ARM Cortex A75 yang kuat dan frekuensi maksimum 2.0GHz, ia memastikan permainan yang lancar. Selain itu, teknologi pengembangan memori Infinix yang dibangunkan sendiri boleh menggandakan kecekapan memori daripada 8GB kepada 16GB, membolehkan permulaan permainan pantas dan berbilang tugas. Skrin 6.78-inci menawarkan kadar penyegaran 90Hz, kadar pensampelan sentuhan 270Hz, dan teknologi peningkatan kawasan gelap DRE. Ia juga mempunyai kecerahan maksimum 600nit, membolehkan pengguna bermain di bawah cahaya matahari luar dengan paparan skrin yang jelas.

Kerjasama Infinix dengan Free Fire mempamerkan teknologi HOT 30 yang dipertingkat, yang menambahkan senario beban penderiaan pintar dan strategi penyejukan padanan berperingkat untuk menstabilkan permainan di bawah kualiti imej yang tinggi dan keadaan kadar bingkai yang tinggi. HOT 30 Jenama Bersama juga telah melalui penyesuaian eksklusif, termasuk kertas dinding, widget ikon dan kesan bunyi untuk meningkatkan pengalaman pengguna. Selain itu, telefon ini menampilkan kaedah bermain potret diri AR yang unik menggunakan kamera belakang dan hadapan, membolehkan pengguna mencipta potret diri yang menarik dengan watak permainan Free Fire untuk lebih menyeronokkan.Perkongsian Infinix dan Free Fire melangkaui sistem telefon, menjangkau kepada pakej tersuai unik yang menawarkan faedah tambahan kepada pemain, seperti sarung telefon tersuai, pin kad, topi dan pelekat. HOT 30 menampilkan reka bentuk nipis dan ringan dengan tekstur seperti kaca yang licin untuk disentuh. Ia juga mempunyai pengecasan super pantas 33W dan bateri 5000mAh untuk hayat bateri yang lama, kamera 50 megapiksel dengan kesan pemandangan malam yang dipertingkatkan dan pembesar suara DTS untuk bunyi dinamik sekeliling.

Aktiviti Kreatif Infinix X Free Fire


Free Fire ialah permainan battle royale mudah alih taktikal dan kompetitif yang sangat popular yang telah beroperasi sejak 2017. Tajuk ini terus menjadi salah satu permainan ranking teratas di seluruh dunia. Perkongsian antara Infinix dan Free Fire menandakan peringkat baharu pembangunan, dengan rancangan untuk aktiviti pemasaran bersama, termasuk Cabaran TikTok di mana pemain boleh memuat naik sorotan permainan mereka dan berpeluang memenangi hadiah telefon mudah alih. Infinix dan Free Fire juga akan mengadakan aktiviti pengumpulan tema Co-Lab, menjemput pengguna untuk mencipta kertas dinding untuk HOT 30. Butiran lanjut mengenai aktiviti akan dikongsi di saluran media sosial Infinix rasmi.

Siri HOT 30 berada dalam julat harga yang sangat kompetitif yang membolehkan golongan muda di seluruh dunia mengalami telefon permainan yang berkualiti tinggi dan murah. Ia memberikan skrin permainan definisi tinggi yang terang dan pengecasan pantas, menjadikannya pilihan yang bagus untuk pemain mudah alih.

Untuk maklumat lanjut mengenai kerjasama siri Infinix HOT 30 dengan Free Fire di Malaysia, nantikan laman web rasmi Infinix Malaysia, halaman Facebook, halaman Instagram dan saluran TikTok.Tiada ulasan:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter